Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Ezért nem árt a napos grafikont is figyelni.. Ha leér az aljára,és fordul,akkor jöhet bármilyen negatív hír,felfelé megy.. Azért még nincs itt a nap vége,megfordulhat még..
Ma este szétbombázza Irànt.. Hát ezt már úgy látom nem veszik komolyan a piacok.. Sem az olaj,sem a Dax,de még csak a Nasi sem esett be ettől,ami pedig amúgy is beszokott délutánonként.. Ezért kell türelmesnek lenni,és megvárni,hogy mire hogy reagál a piac..
nem érek rá figyelgetni ezért újra shortot nyitok NQ ban,talán nem lesz felszúrás órás stochastic a csúcson ha lesz is akkor is várhatóan visszajön,persze ott azért szivesebben nyitottam volna shortot
Én újabban mindig longra teszek, de rakom is zsebre. Nem gondolkodok tovább egy napnál. Lassan már fél napig sem. A lényeg, hogy most pluszban vagyok. A múlt heti -4% minuszom visszajött, és megvan a plusz 1,3% is a hétre. Szóval rohadt pszichológia, hanyagolni kell a hétre. Igyekszem. Tápión mi van? Tamás ott kirándul/kirádult. Kérek ötletet. :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?