Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
igazából bármit el tudok ma képzelni, borítást is, de emelkedést is. @bonti. senki földje. 50-50%. erre szoktam azt mondani, hogy nem mindenáron pozi. néha jobb csak figyelni.
Nincs kőbe vésve semmi. Nem lehet azt mondani, hogy nincs mozgás. 20920-20890, valaki ennyit is meg tud játszani, profittal. 20920 az előző csúcs, de ugye 930-ig jött, ezért írtam 920-at, hogy elakadt, ott short, 20884-20890-ig esett. "Figyelőállás".
a pénteki 840es ellenállás átrúgva felette 925 ,21045(60) , 21 200(sacc) esésre utaló jelecske nincs számomra ( MOST és MÉG nincs a diszlexiások miatt írom) .....:) https://www.youtube.com/watch?v=L5UEbuKX21M
DAX 1h: https://kephost.net/p/MTY4NTI2Ng.png a vékony fekete vízszintes vonal, az előző 1h alj: 20882, pontosan. A mai min 20884 emelkedő tetőkből (piros), csattant le a mélybe, ha átüti a 20920-30-at, 21k, belelátható ma Apácák jósdája nem kerek számoakt szokott ínri, hanem 40-70-90ket 21040/21070/21090 1% emelkedésről beszélünk .
Copy paste: "Commerzbankról volt szó."Ránézésre a kitörést teszteli vissza. Én az OTP-t is rajzolgatom, az bődületes rakétát csinál. A csökkenő kamatkörnyezet profitbánya egy banknak. Commerzbank 1 piros, 3 zöld. simán kilőhet, bepótolva. De lehet igazatok lesz és fals örömködés megy (én amúgy erre IS számítok) Nasdaqnál kivárás van, a nagyok longba szeretnének állni, csak gondolom shortoltak is. Idő, mire átforgatják a marhaságukat...
és...:) " Donald Trump memecoinja, a $TRUMP több mint 40%-ot zuhan, miközben Melania Trump piacra dobta saját mém-coinjét:kb 10 perc alatt 7,5 milliárd dollár törlődött.Néhány perccel később Donald Trump maga is újra közzétette a bejegyzést az X-en, miközben egyébként saját győzelemi ünnepségen volt. (ez elég érdekes)A MELANIA tényleges elindulását követően a kereslet hirtelen összeomlott Donald Trump mém-coinjában a $TRUMP-ban, és nagyon megugrott a kínálat, az ár pár perc alatt beszakadt.Itt válik még érdekesebbé:A Melania Trump tokenének megjelenése körüli percekben (de még a token megjelenése előtt) TÖMEGES eladási megbízásokat láttunk a $TRUMP-ban.Amint az alábbi folyamatnaplóból látható, több 1 millió dollár feletti értékű és több egy 5 millió dollár értékű egyedi eladás történt a $TRUMP-ban. Az eladási nyomás olyan erős volt, hogy a Solana $SOL (maga a kriptovaluta) közel 20%-ot esett percek alatt.A kereskedés "a bejárat felé tolulásból" nagyon gyorsan a "kijárat felé rohanásba" ment át.Az összes memecoin esetében jóval több mint 10 milliárd dollárnyi piaci kapitalizáció törlődött a bevezetést követő percekben.Jelenleg még mindig rekord 824 017-en birtokolják a $TRUMP-ot.Felmerül a kérdés, vajon meddig tartanak ki ezek a memecoin befektetők?A lendület kulcsfontosságú elem a mém-coin-ok esetében. Mi jön eztán? " .....DD)) https://www.youtube.com/watch?v=lC4JCtkATpY
aratni fognak a robotkát ...:) " Donald Trump meme-coinjában, a $TRUMP-ot már rekordszámú, 781223 db wallet tartja a coin-t.>> Jelenleg 6 pénztárcában van, több mint 600 millió dollár értékben $TRUMP coin !>> Trump részesedése ~55,4 milliárd dollárt ér perpillanat.>> Ha a coin ára elérné az 550 dollárt, Donald Trump lehetne a világ leggazdagabb embere. (az már más kérdés, hogy tudna hozzájutni ehhez a vagyonhoz vagy hogy tudná tartósan értéken tartani ...)>> No persze ez coin és az esetleges $550-os ára sem szerepelt semmilyen elemzőház 2025-ös tőzsdei, gazdasági jóslatában. "
Pénteken kezdtem azt hinni, hogy Merkelt választják újra, annyira ment a Dax. A bitcoin nagyon mozog ma reggel és az újdonsült versenyző a "trump" coin.
Ki kell várni a hétfő végét. kitörés közeli állapotban van a nasdaq, de csak ahhoz közeli állapotban. https://www.investing.com/indices/nq-100-chart csökkenő tetők, csökkenő csúcsok, még mindig ez van. és ilyen dojis napot csinált, nem szép. ott van mellette egy hasonló, amiből jött a pofon. maradt 3-4 pont gap, talán a GAP megtartása az erő jele, de a doji meg a gyengeség, a bizonytalanság jele. jó hétvégét! pihenjél rá egyet!
Én zártam mindent. Mondanám, hogy a logjaim megakasztották. Átértékeltem a hetet én is. Sajnos az újévi fogalmait nem sikerült tartanom és megszédültem. Ez lett az eredménye. Jövőhéten kezdem újra.
Soha nem kárörvendek, nekem a tavalyi év csupa tanulópénz volt. Ha relatíve +ban vagy pár, tegyél stopot. (vagy legalábbis javaslom, max nem nyersz semmit, vagy minimálisat,de nem ég rád) https://www.investing.com/indices/nq-100-chart 4h már támogatná az emelkedést, de napos (bollinger) még lefele tart. A hetes a középről pattant, ami emelkedő, itt akkor van szerencséd, ha MA legalább 21550 Felett zár. Ha 21700 felett, akkor még inkább szerencséd van, Viszont stop akkor is kell. Én raknék. Január 20-án iktatják be ezt a hülyét (Trumpot), bármi lehet utána. Ha végre átvinné a 21470-et, akkor hamar ott lehetne 20550-nél.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?