Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
naposon ezzel a 200 pontos réssel mit fognak kezdeni...teljesen egyértelműnek tűnik az irány, de szerintem azért felszúr 9200 fölé, csak a stopok miatt is...
A különbség fő oka abban keresendő, hogy a férfiak aktívabban kereskednek, ezért több jutalékot fizetnek, ami pedig rontja a teljes portfóliójuk hozamát"
Hú, de durván felhúzhatom a férfiaknál az átlagot... :DDDD
Nekem sem jár le /ez/ 2014 tavasza óta megvan. Viszont szombaton sosem engedett be a demo, és azt hittem/reméltem, az élesen másként van. (Mert szombatonként még néha időm is lenne bámulni/agyalni a garfikonon/. Így mindig vasárnapra maradt a Rodin-szobor.
Ami meg szombatonként is elérhető volt, az meg rendszerint lejárt 20/vagy 30 naponta. ...hát nem regelek havonta, hogy valami gbl bróker állandóan zaklasson, hogy nyissak náluk számlát. (Holott tudjuk mind a ketten, hogy nem egy az érdekünk! :-)
Szóval ezért. de csak egy kósza ötlet volt. No mindegy. Bocsi!
Ha a dax a 2011es korrekció párját csinálja, akkor ha a korrekciót %-ban nézzük 7600 - 5000 kb 35%
most pedig 12.400 - 8150 az is kb 35% 8150 - 8300 as sávban szerintem végetér az esés, jó ideig, és korrekció indulhat felfele... vagy további emelkedés. Sp-ben idén új csúcs?:D
Nincs nyitva, de a kereskedési rendszer az, ami nincs nyitva. (Nekem is azt írja ki, h hétvégi karbantartás, jöjjek vissza hétfőn.)
Ha van reál számlád, akkor viszont a myfxcm oldalon be tudsz jelentkezni a számládra, ott ugyan kereskedni nem lehet, de mindenféle kimutatást lekérni igen.
Úgyhogy a pénzem tudom számolgatni:)
Szal a kereskedési rendszerük nem érthető el hétvégén, de a számlád igen.
És elvileg a demójuk nem jár le 30 nap után, nekem legalábbis volt olyan demóm náluk, amit akár fél évig is használtam.
Asszem akkor nem jár le, ha rendszeresen belépsz.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?