Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
úgy látszik, shortok újranyitva, kár volt bezárni, de annyira bizonytalan voltam reggel...
Törölt felhasználó2015. 03. 25. 11:59
Előzmény:
törölt hozzászólás
most ahol van, szerintem nincs short belépő, sem long(persze szigorúan nekem és órás/negyed órás chartnál kisebbet nem néztem)
viszont beleférhet egy 800, sőt, ha szívatni akarnak akkor számomra még a 750 megérintésével sem sérülne a long trend(leszúr oda, aztán pattan mint tegnap 800-ról) csak azért, hogy szívassák a jó népet:) persze ember legyen a talpán aki megmondja, hogy törik vagy csak leszúr
belefér éppen ...de alakzatok megvalósulásának valószínűsége kisebb idősíkokon (napos alatt) nagyon alacsony...bőven 50 % alatti ...az elemzésközpont csinált rá valami statisztokát tán...
Most vagyok bajban, már lejjebb van mint ahol a shortokat zártam, sokadszorra is lefordult 12k ról, és fogalmam sincs mi a fene legyen... Nyissam újra a shortjaim, vagy kivárás...
reggel a metrón nyitásban zártam az esti shortokat, milyen jó, hogy már mobilon is lehet tőzsdézni :)
Zöld futik, óráson pedig kitörés előtti hangulat, úgyhogy délutánig tuti nem nyitok rá semmit, mert ha a kitörés innen megtörténik maholnap meglesz a 12500.
Törölt felhasználó2015. 03. 25. 10:05
Előzmény:
törölt hozzászólás
épp a kis fan tetejét készül áttörni felfelé, nem véletlenül molyol
Néztem, de a promt link
D1-en akkora bullis átölelő, hogy majdnem kiszorítja belőlem az ölelkezésével a szuszt. szóval én most nem mernék belenyúlni.
...amúgy nézte már más is?
válaszolok is:
-naná hogy igen, nehogy már azt hidd caesar, hogy te hódítottad meg egyedül európát! :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?