Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Régen hallottatok már tőlem sztorit, úgyhogy most megosztok egy részletet JK és köztem folyó privát levelezésből:
JK: Na, de toljál már Te is vmilyen sztorit, rég hallottam Tőled már egy igazi szaftosat. Az se baj, ha régi. ;-)
Sergei:
Hát öregem, nem nagyon tudok sztorizni, tudod még mindig az angliai ügyet kezelem, ez kibaszottul lefoglal a munka mellett, de ezt meg fogom írni az már tuti. Sztori lesz.
Na jó azért egy kis sztori van, péntek estém úgy kezdődött, hogy fel kellett mennem egy fiatal csajhoz valamiért. Rendezzük a dolgokat, aztán megkívántam, kóstolgatjuk egymást már rég óta, de semmi komoly, egyrészt engem nem érdekel, másrészt van faszija. Komoly kapcsolat :D Aztán magamhoz húztam és benyúltam a lába közé (szoknyában volt), mondta jaj sergei ne csináld, nem lehet, bla bla bla, aztán mennyire kíván stb. Késztetést érzett arra, hogy szopjon, mondta meg akar kóstolni. Megkóstolt. Éppen szájba élvezem a kiscsajt, megjegyzem jó volt, amikor zörgött a faszija a kulcsával és nyitotta az ajtót. Annyi időnk volt, hogy gyorsan kimenjünk az erkélyre és egyből rágyújtottunk, mint ha mi csak cigiznénk :) Persze közben elraktam a faszom, de az ingem már nem volt időm betűrni, mindegy. Baszki, csávó kijön, "Sergei látom itt vagy, dumáltok, na jól van, nem is zavarlak titeket, megyek telefonálok". Aztán lesmárolta a nőjét üdvözlésként. Bazdmeg pusztultam a röhögéstől :)))))))) Csaj persze vörösödött gondolhatod.
felhívom az ezo tv-t, valamelyik jósköcsögtől megkérdezem holnap esik-e a tőzsde vagy sem. korrektül játszom, mert adok neki 50% esélyt a jó válaszra :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?