Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Te tényleg nem érted a lényeget Sergei?Érdekelnek a normális hozzászólások,sőt tetszik ahogy összedolgoztok,de az nem lazaság és nem is jófejség,hogy ki hogyan alázza meg nőket...
Jaja, egész délelőtt figyeltem a dax és az eur mozgását és mondtam is, hogy mire kell figyelni emellett shortoltam daxot, italyt.Aki abban kért segítséget segítettem, szóval nem kellene ezen fennakadni.
910 en egyébként relatív alj van és tegnapi alj is azért nem sikerült alászúrni. Ott zárult megint egy short.
Az eur feljöhet 1.2323-25 magasságáig ott ha lefordul akkor meglöki megint a daxot lefelé...Csak kb addigra ideérnek a hambisok is és adat is lesz, óvatosan...
Értem én, hogy komolytalan hülye bunkó parasztok vagyunk, ráadásul a Jhony még kérkedni is szokott, de ha figyelnél baszki akkor látnád, hogy elég komolyan szoktunk összedolgozni is. Amikor meg nem történik semmi a piacon mi a fasznak feszengjünk? Értelmetlen. Nekünk ezek szerint sikerül laza/bunkó módon is kereskednünk. Továbbá megjegyzem, az offolással senkit nem hátráltatunk a munkájában. De nyugodtan menj át a dax komoly topikba, ott nem lesz ilyen hangulat, húzogathatod a fibót a többiekkel...
engem pl. nem zavar, pedig szöges ellentéte vagyok. Az már sokkal idegesítőbb mikor beírnak emberkék, hogy "ez most mire emelkedik/esik". Nálam az a határ, amit nem kéne átlépni, de úgy is lesznek akik átlépik :(
Amúgy nem muszáj elolvasni minden hozzászólást (Én pl legtöbbször csak a nickemet beírom a keresőbe, ha valaki írna nekem, akkor észrevegyem.) Inkább keress egy setupot jó RR-el, és szólja ha triggelódik. ;)
na ne személyeskedjünk skacok! ez is olyan mint "egy újság, vagy mint egy online magazin"... ott sem olvasod el azt, ami nem érdekel és kész! Had éljenek már a srácok! Jól teszik! :)
Közben meg ugyis tépik a chartot is, amit itt a forúmban is megdumázunk...
Szerintem sem, ezért én nem is fogalmazok olyan őszintén és nyersen mint a sergei, de hát őt akik ismerik azok tudják ő ilyen.. :) Nyugi...Ha 900 alá ér a dax meglásd mindenki jó fiú lesz.. :)
Jaja, főleg hogy 950 ről longoltam mondom már csak elindul...958 nál kapta a 0 ás stoppot amit kb 5 másodperc alatt zárt én meg nem értettem, hogy ez mi??? Amint elhelyeztem már csapták is ki...Ha nem rakom be már csúnya baleset lenne vagy egy bukó pozi...Egész reggel az eur 1.233 al szemezett...kicsit meghúzták fel majd amikor kb sokan elhitték zutty, ez sajnos patkánykodás nem más...És hambisok és az adatok még sehol... :(
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?