Topiknyitó: Törölt felhasználó 2012. 03. 01. 08:37

portfolio cikkek.  

kezdeményezni kelleni, hogy az oldalon megjelenő cikkeknél a szerző, elemzést készitő neve, vagy monogramja jelenjen meg, hasonlóan mint az újságcikkeknél.



A tegnapi kispapírokhoz tett megállapitása miszerint semmi fundamentum nincs mögöttük elgondolkodtató



Rába a magyar gépgyártó

Fotex kapitális ingatlan vagyonkialakitás

G.park szintén ingatlan vagyon



kiváncsi lennék már ezek a portfolionál kinek jelentenek semmit és mi jelent valamit neki



a folyamataik teljesen elfordultak.



Jó lenne ha látszana, kinek a cikkei helytálók és kié amivel nem kell foglalkozni.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Dehogynincs
Dehogynincs 2017. 10. 07. 16:19
#8
Milyen feketeleves? - A kormánynak esze ágában sincs bántani a Lidlt és az Aldit
http://www.portfolio.hu/vallalatok/milyen-feketeleves-a-kormanynak-esze-agaban-sincs-bantani-a-lidlt-es-az-aldit.264529.html
A Miniszterelnökség kereskedelempolitikáért felelős miniszteri biztosa cáfolta a Magyar Időkben, hogy a kormány az élelmiszer-kereskedelemben a külföldi üzletláncok kiszorítására készülne.
Tűvé tettem a cikket, de egy fia cáfolatot nem leltem, csak tagadást. Se ellenok, se bizonyítás. Csak tagadás.
http://cafol.szojelentese.com/
Magyar nyelv (1862) szótárunk szerint CÁFOL szó jelentése, értelmezése:
(cáf-ol) áth. m. cáfol-t. cáfolat vagy cáfokkal, azaz ellenokokkal valamely állítást helytelennek, hamisnak, alaptalannak bizonyít. Megcáfolni, visszacáfolni a rágalmazó beszédet. A roszakarókat jótéteményekkel megcáfolni, azaz meggyőzni, megszégyeníteni. V. ö. cÁF.
szivacs
szivacs 2012. 03. 23. 13:56
Előzmény: #6  Mendieta
#7
"Egy ideje elkezdtek elég egyoldalúak, egysíkúak lenni ezek a "vélemények"." - ennek nyilván csak az lehet az oka, hogy a sajtószabadság korlátozása erre kényszerítette a cikkírókat...
Mendieta 2012. 03. 23. 09:25
#6
Az miért nem merül fel, hogy kedvezőbb tárgyalási feltételeket eredményezne ugyanakkor egy akár kisebb mértékű, de sikeres kibocsátás?

Egy ideje elkezdtek elég egyoldalúak, egysíkúak lenni ezek a "vélemények". Ha erre lennék kíváncsi, origót olvasnék.. De nem akarok! :)


"A mostani nyilatkozat alapján is úgy tűnik, hogy a kormány nem feltétlenül várná meg az EU/IMF-megállapodás megkötését egy devizakötvény-kibocsátással, ha jó marad a külpiaci hangulat. Ennek az az üzenete is lehet a befektetők felé, hogy egy sikeres kötvénykibocsátással a "zsebben" a kormány még kevésbé lenne érdekelt a megállapodás (gyors) megkötésében, ami eleve visszafoghatná a befektetői érdeklődést a kötvénykibocsátás során. Egy a megállapodás előtti devizakötvény-kibocsátás egyébként azt is jelezné: mégis van B terve a kormánynak, miközben a hivatalos kommunikáció szerint nincs alternatívája az IMF-megállapodásnak."

link
Törölt felhasználó 2012. 03. 13. 01:58
Előzmény: #4  Mendieta
#5
Milyen koncepció? Az államosítás mitől előremutató?
Mendieta 2012. 03. 13. 00:59
#4

"Szócska Miklós és Lázár János szavai alapján azt mondhatjuk, hogy a kormány és a kormánypárt minden erejével arra törekszik, hogy az egészségügyi rendszer folyamatban lévő átalakítása ne az ágyszámcsökkentéstől legyen hangos. A kormánypárt ugyanis a 2010-es kormányprogramjában egyértelműen elutasította az ágyszámcsökkentést és ezzel saját magát hozta mostanra nehéz helyzetbe. Ezért nem meglepő, hogy néhol ellentmondások feszülnek az érvelésekben: miközben a frakcióvezető arról beszélt, hogy nem tárgyaltak ágyszámcsökkentésről, addig az államtitkár arra mutatott rá, hogy uniós összevetésben sok ágy van Magyarországon.

A kormányzati kommunikáció tehát kerüli a forró kását: fejlesztésnek, struktúraátalakításnak, funkcióváltásnak nevezi az átalakításokat."

Ez így nyílt politizálás. A portfolio.hu-t eddig az különböztette meg az origo.hu-tól (egyebek mellett), hogy az ilyen vélemények végén legalább annyi szerepelt még, hogy: - Alapvetően azonban az ágyszám csökkentések véleményünk szerint helyes irányba mutatnak, ahogy a koncepció más elemei is előre mutatóak.

Kár, hogy ez ezúttal elmaradt...
Törölt felhasználó 2012. 03. 01. 10:38
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
#3
az egész portfolio.hu-val nem kell foglalkozni cikkek olvasása terén. kamugyár.
szivacs
szivacs 2012. 03. 01. 10:30
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
#2
Igazad van.

Topik gazda

toce
3 3 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek