Topiknyitó: Törölt felhasználó 2012. 01. 22. 00:12

Békemenet - LEGALÁBB FÉL MILLIÓ POLGÁR JELENLÉTÉVEL!  

Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
rockmaster 2012. 01. 22. 11:22
Előzmény: #22  nobudy
Összenő, aminek össze kell --> Aki a Jobbikra szavaz, az a Fideszre szavaz.
Törölt felhasználó 2012. 01. 22. 11:20
Előzmény: #35  Törölt felhasználó
nobudy 2012. 01. 22. 11:11
Ha olvastad volna elöző írásomat,nem ezt válaszoltad volna...írtam a régi sunnyogó tolvajló MSZP,és a jelenlegi nyiltan rabló és hazudó,népnyuzó fasisztoid ideologiákkal megtűzdelt Fidesz helyett,egy erős jobbközép pártra lenne szükség Magyarországon!a helyesírással kapcsolatban kaptam megróvást,előfordul,ha valaki szükségét érzi a javításnak akkor AMEN!
sanka 2012. 01. 22. 11:10
Ha csak erre vagy képes, akkor kár volt koptatnod az ujjaid!
Törölt felhasználó 2012. 01. 22. 11:10
Csendesebben, nem ad pénzt az imf a rohadt orbánnak, elzavarja a lakosság a nyáron...
Törölt felhasználó 2012. 01. 22. 11:05
Előzmény: #33  nobudy
Gyurcsány Jancsika miért idegeskedsz? Apád nem tud lopni?
Törölt felhasználó 2012. 01. 22. 11:04
"Így már könnyebb lesz a tárgyalás a Valutaalappal" - kiáltott fel egy nyugdíjas nő délután négy órakor, amikor már több tízezren lehettek a Hősök terénél. Az [origo] által megkérdezett résztvevők azt mondták, hogy "a békemenet az IMF-nek is üzenet, hogy nem ők határozzák meg a magyar miniszterelnök személyét". Egy nő azt mondta, hogy szerinte "Orbán Viktor úriember, hogy a történtek után leül tárgyalni a Valutaalappal".

Szerintem is könnyebb lesz, így tárgyalni. Sőt az IMF bocsánatot fog kérni azért, hogy kipenderített minket és ellenünk hangolta a gazdaságpolitikáját. Vagy ezt a mi kormányunkból mondta valaki? Tényleg milyen úriemberek a kormánytagok!
Ezzel a populista, parasztvakító kommunikációval már a t..m tele van. Miért nem értik meg az emberek, hogy az IMF-nek nem létszükséglet Mo-t megsegíteni, legfeljebb végignézik, hogyan vonaglunk majd végig egy devizaválságot és esetleg egy államcsődőt. Legalább nekik lesz a tankönyveikben élő példa egy ilyen esetre. Mi viszont kőkeményen fogjuk megérezni. Mindenki: a deviza és forinthiteles, a forintbetétes, a magyar kis- és középvállalkozó, mindenki aki itt él Mo-n. Kivéve az elit, akinek már kint van a pénze és ez ami most zajlik csak egy előadás amin jól szórakozik.

Érdekes egyébként, hogy a kormány kommunikációjában mind a szélsőbal mind a szélsőjobb gondolatvilága keveredik. Úgy látom a házikönyvtárban a Tőkétől a Mein Kampf-ig minden megtalálható. Bár az is igaz, hogy a két világképet csak egy hajszál választja el, azért is van közöttük antagonisztikus ellentét. Mégis a kormányunk fejében mindkettő megfér.
nobudy 2012. 01. 22. 11:02
Előzmény: #32  nobudy
Üzenem Orbán Viktornak, hogy mivel mostanáig nem határolódott el az új-nyilas segédcsapatának tegnapi, gyalázatos zászlóégetésétől, így végleg kiírta magát az európai demokrata politikusok köréből és végérvényesen persona non grata lett a Lajtán túl. Üzenem továbbá, hogy a szélsőjobbos pribékjeivel ugyanúgy nem tudja majd megzsarolni az Európai Uniót és az IMF szakértőit, ahogyan a demagóg, hazug és felesleges gazdasági szabadságharcával sem tudta. Itt a vége Viktor!
nobudy 2012. 01. 22. 11:01
Előzmény: #31  nobudy
‎"Angela Merkel német kancellár vasárnapi rádióinterjújában azt mondta, hogy Magyarország az EU tagja, ezért tartania kell magát azokhoz a alapelvekhez, amelyek egyesítik ezt az országközösséget. Ezek magukban foglalják a média szabadságát, a jegybank függetlenségét és az alkotmánybíróság jogát arra, hogy független döntéseket hozzon." Lefordítom neked Viktor. Merkel (is) ezt üzeni: "ORBÁN TAKARODJ!"
nobudy 2012. 01. 22. 11:00
‎"Mein klein Viktor! Tudod, feltschuti szarkából nem lenni ám berlini sas!
Das ist unmöglich... Verstehst du, aber kérni eine grosze koki?" /Angela/
"Frau Merkel, ich bin ein idiot. Bitte engedélyt meghunyászkodni! /Viktor/
Törölt felhasználó 2012. 01. 22. 10:59
Előzmény: #19  Törölt felhasználó
én meg pont fordítva ..

vajon mit tudsz közölni 5 sorban ?

azok a másik/sok sima fikázása a legtöbbnyire és üresjáratban
joocukor 2012. 01. 22. 10:57
Előzmény: törölt hozzászólás
de mennyire kell betegnek lenni ahhoz, hogy valaki mínuszos értékelést nyomjon a topiknyitó hozzászólásra ?
Törölt felhasználó 2012. 01. 22. 10:57
Előzmény: #25  Törölt felhasználó
Okos telefonra, tabletre optimalizáld az agymenéseidet xxl. században...
Törölt felhasználó 2012. 01. 22. 10:54
Előzmény: #26  pampa
Ott egy fideszes bűnöző ellen fogott össze az egész város...
pampa 2012. 01. 22. 10:48
"Amelyet az a Jobbik égetett el, amelyik a kormány stratégiai szövetségese a Magyar Parlamentben és szinte minden önkormányzatban.) "

Elfelejtetted megemlíteni a felsorolásban, hogy az MSZP partnere is pl. az esztergomi közgyűlésben.
Törölt felhasználó 2012. 01. 22. 10:47
Előzmény: #24  Törölt felhasználó
nekem annyi. húzd ki a képernyőd :))
Törölt felhasználó 2012. 01. 22. 10:44
Előzmény: #23  Törölt felhasználó
5 sor ... max.
Törölt felhasználó 2012. 01. 22. 10:42
1. nem tudom
2. nem tudom
3. nem tudom, reméljük, nem (de valószínűleg azért nem határolódott el senki ettől, mert így legalább a klausztrofóbiások /akárhogy írák is ezt a szót/ is képviseltetve vannak)
4. nem tudom, kell? nincs PIN-em az állam folyószámlájához, nem tudom, mennyi az annyi
nobudy 2012. 01. 22. 10:37
Előzmény: #19  Törölt felhasználó
1, Az Orbán-kormány mikor határolódik el végre az Uniós zászló elégetésétől? (Amelyet az a Jobbik égetett el, amelyik a kormány stratégiai szövetségese a Magyar Parlamentben és szinte minden önkormányzatban.) 2, Az Orbán-kormány mikor határolódik el a Magyar Hírlap gyűlölködő, rasszista, revizionista, antiszemita és nyíltan Európai Unió ellenes kirohanásaitól? 3, S Gabika, ugye mostanában nem tetszett péksüteményt vagy más egyebet lopni?! 4.Egyáltalán ezek után kell IMF hitel?
Törölt felhasználó 2012. 01. 22. 10:35
Előzmény: #20  Törölt felhasználó
Ez valami trükk a provokátor-iskolából?
Miért gondolod hogy ezt gondolom?

Topik gazda

johnny1
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek