"El kell mennünk közösen Dunaalmásra és tisztázni kell a dolgokat a szlovákkal.
Ha nem akar találkozni, az jelzés lesz számunkra."
biztos alig várja....
"meg nekik minden kis papír tolvaj, azon cég vezetése is az. és éjjel nappal zaklatják a részvényeseket. és azt sujkolják rá. Hogy a cég amibe a a vagyonodat tetted, az csődbe fog menni. meglátod, elbukod a vagyonod. meglátod a vezető elvált a feleségétől és a céget is cserben hagyja. Meglátod kilopja a vagyont. meglátod apprort mutyizik. meglátod csőd, felszámolás, sitt lesz."
"meg nekik minden kis papír tolvaj, azon cég vezetése is az. és éjjel nappal zaklatják a részvényeseket. és azt sujkolják rá. Hogy a cég amibe a a vagyonodat tetted, az csődbe fog menni. meglátod, elbukod a vagyonod. meglátod a vezető elvált a feleségétől és a céget is cserben hagyja. Meglátod kilopja a vagyont. meglátod apprort mutyizik. meglátod csőd, felszámolás, sitt lesz."
Azután jön a nagy mondás, hogy az eladó a valós, a vevő kamu.
Ma azért 40en volt 52.000vevő.
Ebből kapott 46.000darabot. Mitől kamu az a vevő, aki megvette 40en a papírt ma?
Ex már arra is mondta jó lesz pszáfnek, ha kiugrik a könyvből az ajánlat. Senki nem ugrott ki. Ez is hibás feltételezés.
Ez is a részvényesi lejáratásra megy, hogy vevő nincs, csak eladó.
Én azt láttam az emelkedésben nagy forgalmak vannak. Az esésben meg nullával azonos csökkenő forgalom. Amikor mindig kérdezik a trollok.. na mi lesz? Nem lesz kötés?
Ha emelkedik, akkor meg kamu emelkedés.
Mindig minden rossz nekik, de a papír nem érdekli őket, vételre nem alkalmas számukra, mert tolvaj, de azért itt vannak 7-24óráig a topikban.
Normál esetben egy cégnek örülnie kell, hogy a részvényesei hisznek benne. Bíznak munkájukban, bíznak abban, hogy nyereséget termel, bíznak egy magasabb árfolyamban.
Ma már a cégek erre képzik a munkatársaikat is.
Azon kollega, aki nem hisz a cégében, vezetésében egy munkahelyen, az nem odavaló.
Itt is az van. Bízunk a növekedésben, növekvő árbevételben, és az emelkedésben.
Ez szerintem részvényesi szempontból tök normális. Ha én lennék a KEG vezetője. Akkor még oklevelet is adnék az ilyen embereknek. Én cégvezetőként arra törekszem, hogy növekedjen a cégem, annak értéke, a részvény árfolyama is, és dolgozóim elégedettek legyenek.
Idáig nincs is gond, mert minden topikban ez van, mindenhol bíznak az emelkedésben a részvényesek, ezért is veszik a papírokat.
Az viszont nem mindegy, hogy ide jönnek olyan emberek, akik nem akarnak ilyen papírt venni, meg nekik minden kis papír tolvaj, azon cég vezetése is az. és éjjel nappal zaklatják a részvényeseket. és azt sujkolják rá. Hogy a cég amibe a a vagyonodat tetted, az csődbe fog menni. meglátod, elbukod a vagyonod. meglátod a vezető elvált a feleségétől és a céget is cserben hagyja. Meglátod kilopja a vagyont. meglátod apprort mutyizik. meglátod csőd, felszámolás, sitt lesz.
Meglátod új ATL jön. Nekünk nincs papírunk, de meglátod 25FT a célár, sőt, inkább 10FT. mehetsz a híd alá csövezni..
Bármelyik topikba olvasunk. Minden részvényes elmondja Ő hol ad el.
Van aki 6000es OTPt vár. van aki 20.000es molt, van aki 366Ft-os Enefit, Van, aki 600as Pannergyt.
Mi 100Ft-os KEGet várunk részvényesként.
Nem az a lényeg, hogy én hiszem-e vagy sem.
Hanem az, hogy bizonyíték nélkül az ilyen és hasonló hozzászólások piacbefolyásolásnak minősülnek-e. Ugyanis erre kérdezett rá Dr. PK.
És nemcsak negatív oldalról lehet egy fórumot befolyásolni, henem a Ti "álmodozásotok", nem bizonyított nyereségesség, tuti biztos 100 Ft-ozás, stb. ugyanolyan károsak lehetnek.
Az éremnek 2 oldala van!
Én? Minen nap megkérdezitek na hol a vevő? Na hol a bejelentés? Na mi van a levlistával? Mikor repül a BÉTről?, Mikor lesz csőd? Mikor lesz ATL?
Minden nap ez a téma..
Fogadj vele.. rögtön keresel egy milkát.
Megtudod ki bizonyítja.
Engem nem érdekel. Soha nem vitattam, hogy ott volt.
Ti nem hiszitek.
Ti semmit nem hisztek:
A papír sem érdekel benneteket, de minden nap itt osztjátok a részvényeseket.
Minek? Állítólag nem vagytok erre kíváncsiak.. azért itt keltek, itt fekszetek a KEG topikban. De várjátok a kirablásunkat, a céf csődjét, a felszámolást, az apport mutyikat, a kivezetést. Továbbra is ezt kell hallgatni.
Ne csodálkozzatok ha a részvényesek inkább mailben beszélgetnének, mint itt a papír nélküliekkel, akik megparancsolják mennyit írhatunk, mikor!
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?