Topiknyitó: Törölt felhasználó 2009. 03. 20. 12:48

KEG topik.  

Megnyítottam a KEG topikat.

Venni vagy cserélni?

Zoltán?
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Hathor
Hathor 2014. 02. 16. 22:31
Előzmény: #54074  exmnbs1
Én elmondtam mindkét papírban részvényes vagyok.
Felfele vártam, felfele várom.
Valaki szorítja le az árakat.
Visonkában 500Fttal- 10.000Ft-tal, de maximum 100.000Fttal teszik le a papírt -20%okkal, de a párja ott van többnyire mindig.

Én feltankoltam mindkét papírból.
Joggal hiszek abban a papírban, amibe pénzem befektettem. Ha nem hinnék benne, nem vennék, nem vettem volna.
exmnbs1 2014. 02. 16. 22:29
Előzmény: #54075  Hathor
ki lehet án vizsgálni ki ugrált ki be a könyvbe, ki vette a minimális tételeket árfolyammanipuláció végett
exmnbs1 2014. 02. 16. 22:27
lásd Gardénia, jogerős felszámolás után kaptak 8 napot még a kereskedésre, aztán el kellett húzniuk
exmnbs1 2014. 02. 16. 22:26
az E-Star lánycég ellen csődeljárás indult
nem én indítottam

csődöröző, jobb ha befogod
exmnbs1 2014. 02. 16. 22:25
Előzmény: #54070  Hathor
"Ők máris cáfolnak, hogy ezt rosszul gondolom, mert jön a másodfokú döntés, és repül a cég a BÉTről!"

bét szabály hogy jogerős felszámolásos cég nem maradhat a béten
Hathor
Hathor 2014. 02. 16. 22:25
Előzmény: #54071  exmnbs1
Becsületsértés??
Arról beszélhetnénk.
Ide jössz papír nélkül, és éjjel nappal sérted Te a részvényesek, vezetőség becsületét!
Pont ezügyben kérdezett az ügyvédnő!
Nem veszed még mindig észre?

Bármelyik kis papír topikban ezt lehet olvasni tőled. Elég az ügyvédnőnek benéznie ENEFI topikba egy pár napra visszamenőleg. És sok másik topikot be lehet másolni, ahol papír nélkül kiosztod a részvényeseket, azzal, hogy meglopják bebukják a pénzüket, csőd, felszámolás lesz. E-star vezetőt sittre is akartátok küldeni.
exmnbs1 2014. 02. 16. 22:24
Előzmény: #54072  Hathor
" sosem találkoztak a szlovák vezetőkkel. Fogalmuk nincs mi a tervük, mi az elképzelésük."

transzparencia sértés?????
bennfentes infok osztogatása????

"Jó lenne ha már egy jó nagyot koppannának ezek a személyek, egy jó beszámolóval majd, én ezt várom (előre mondom nem a 2013as beszámolóból, mert abban még nem Ők vezettek)."

érdekes már 2012 és 2013-ra is azt ígérgetted hogy pluszos lesz

Visonka felhűzással mi újság?
amit hirdettél hogy 500 lesz a mérleg miatt???)))))))
exmnbs1 2014. 02. 16. 22:20
mi újság a rendszeres bennfenteskedő megjegyzéseiddel???? tpt-t olvastad már????

hát a hónapokig tartó reggeli árfolyammanipulációkkal amiből szép kis gyüjtemény van a hol a pszáf topicban???

hát a kikötős, stb kamuiddal ami arról szólt hogy indulnak decemberben a tároló építkezések?

" Rekettyei Zoltán és Varga Tibor személyében a szlovákok"

a szlovákok mozgatták őket???? mit nem mondasz

Hathor
Hathor 2014. 02. 16. 22:19
Előzmény: #54036  Törölt felhasználó
Arról nem is beszéltem, hogy ezek a lebeszélők, sosem találkoztak a szlovák vezetőkkel. Fogalmuk nincs mi a tervük, mi az elképzelésük.
Miért kell ide hozni a celebezésüket, miért kell ide hozni a háremezésüket? Miért kell nekem az Ő linkjeiket nézegetnem, hogy Meciár elhagyja a feleségét? Miért kell a felesége fotóit itt nézegetnem? Miért kell hókuszpókozni őket, akik kirabolnak minket részvényeseket?
nem is találkoztak ezekkel a vezetőkkel.. honnan tudják, hogy Ők minket akarnak kirabolni részvényeseket?!

Jó lenne ha már egy jó nagyot koppannának ezek a személyek, egy jó beszámolóval majd, én ezt várom (előre mondom nem a 2013as beszámolóból, mert abban még nem Ők vezettek).
exmnbs1 2014. 02. 16. 22:15
", épp ésszel ")))))))))))

"sok egysoros elmebetegségével?"

fejezd be a becsületsértő személyeskedéseid
nem véletlen nem áll veled NBM szóba
Hathor
Hathor 2014. 02. 16. 22:06
Tisztelt Papócsi ügyvédnő!

Azt hiszem elmondhatom nem velem beszélt tegnap ezügyben. De valóban akár az én véleményemet is írhatta soraiban, mert ugyanezt tudom elmondani, amit az illetékes részvényes is elmondott.
Bár tudja biztosan innen, én ezen véleményen vagyok. de nem csak én! Az összes részvényes is!

Itt többen vagyunk részvényesek, és éjjel nappal, hétvégén, hétköznap azt kell olvasnunk, vég, kampec, felszámolás, csőd, nekünk végünk, jön a felszámolás, meglopnak minket, tolvaj vezetés jött megint, bábkormányt irányítanak Rekettyei Zoltán és Varga Tibor személyében a szlovákok. Itt a részvény nélküli olvasók, állandóan minket tartanak őrültnek, őrjöngőnek, elmebetegnek, mert hiszünk a papírban, a vezetésben, a növekedésben, növekvő árbevételben.
Azért gondoljon bele mindenki, mit érezhet a részvényes, aki több tíz millióját bele teszi ebbe a papírba, gyermekei, családja elől a családi vagyont!! És ezek a léhűtő emberek egész nap osztanak minket. És minden este azzal kell lefeküdnünk, hogy állandóan ránkolvassák, hogy elbukjuk pénzünket, repül a BÉTről a cég, felszámolják, kirabolják, csődbe viszik. Tolvajozzák minden egyes vezetőjét. Tolvajozzák magát a papírt. És még az Ön kérdése után is képesek tovább tolvajozni, és még Önt is betámadni.
Ön szerint normális, amit ma este lenyomott itt Exmnbs a topikban a sok egysoros elmebetegségével? Miért kell ide jönniük a papír nélkülieknek,és minket arra felszólítani, ne írjunk a topikba, fejezzük, be, és egyébként is elbukjunk itt pénzünket mit akarunk mi?!

Picit gondolkodjunk már!!
Meddig kell ezt tűrni?

Van olyan ember aki maga mondja, hogy arra is képes, hogy vegyen papírt, és veszteséggel bedobja olcsóbban, csak keresztbe húzza az emelkedést, nehogy már jó legyen nekünk részvényeseknek.
van amelyik minden nap szurkol a forint gyengülésének, hogy az milyen rossz lesz a KEGnek, mert magasabb lesz a beszerzési ár, és megint nagyobb vesztesége lesz. Ezt minden egyes nap el kell olvasnunk.
Aztán a következő minden nap jön kérdezni na nem lesz emelkedés? nem emelkedik a chart? Nem lesz semmi forgalom? Jöhet az ATL, esés, bukás mondja. ÉS jókat nevetgélnek itt ezen.

Utána bejönnek az olvasók, és megkérdezik, mi részvényesek tulajdonképpen mit akarunk, mert mi vagyunk a hülyék, hogy vettünk ilyen papírt!

Aki ezeket a nyomásgyakorlásokat kibírja, túléli, az megérett a tőzsdézésére!! Ezt a megalázást, amit itt nyújtanak ezek a lebeszélők, épp ésszel nem lehet kibírni! Ráadásul minden egyes nap számonkérnek minket azért, mert bízunk a papírban, a cégben, az emelkedésben, a növekvő árbevételben.
Mit kéne hinnünk nekünk részvényeseknek, ha nem azt, hogy jól fognak alakulni a dolgok?!

A chart valóban felfele mutat! 26-56ig megindult egy emelkedő trend, ami szépen vissza van szorítva!! 56-40es visszatéréssel, ami az emelkedés korrekciója forgalom nélkül! A chart további emelkedést mutat számomra, de Ők máris cáfolnak, hogy ezt rosszul gondolom, mert jön a másodfokú döntés, és repül a cég a BÉTről!

Azért ez nem semmi!
exmnbs1 2014. 02. 16. 20:48
Előzmény: #54067  sly36
a rv-t a T-kategóriába "kereskedik" újabban
ez szintén a cégvezetéseknek köszönhető, a nyilvános kp-s részvénykibocsátásra sosem került sor
a BÉT ezeket a részvényeket az aukciós kereskedési modellel "diszkriminálja", nem véletlen
pf2 2014. 02. 16. 20:44
T. dr.Papocsy Katalin !

A fórumokon a befektetők a véleményüket írják meg.
Szeretnék- többek között- tisztességes Vezetőket látni a Tolvaj részvény kategórián belüli cégeknél is.

Richter NyRT és annak a Vezetűsége az etalon számomra.
Tized annyíra tisztességes lenne phyl , KEG , Eszar , stb vezetése már azzal is megelégednék.
sly36
sly36 2014. 02. 16. 20:38
Kedves Katalin!
A válasz a kérdésre szerintem egyértelműen: nem. Az, hogy a szlovák milyen árfolyamon szerezte a pakkját, abban főleg annak van szerepe, hogy a háttérben kikkel és milyen árfolyamon egyezett meg, hisz valakik(k) rendszeresen pakoltak a könyvbe többnyire 50K-s pakkokat. Hogy kinek volt jelentős részesedése, az a tulajdonosi megfeleltetésből derült volna ki, erre érdekes mód, évek óta nem kerül sor.
Egy részvény árfolyamát nem egy fórumbeli kommunikáció határozza meg, hanem a kereslet- kínálat, a cég eredményessége, fundamentumok, transzparencia, stb. . Az, hogy pl. Exmnbs vagy más reálisan látva felhívja az esetleges potenciális vevők figyelmét a veszélyekre, az semmivel sem károsabb, mint egyes részvényesek "álmodozásai" nem létező dolgokról, nem létező nyereségességről, irreális, de "tuti biztos" jövőbeli árfolyamokról.
Az pedig, hogy egy ilyen illikvid, aukciós kereskedésű részvényre valaki chartelemzést készít, az abszolút nonszensz, nem műkődő dolog, erről bármely hivatásos elemzőt megkérdezhet, ez lesz a véleménye.
Remélem segítettem.
Üdv.: E. Szilvia
exmnbs1 2014. 02. 16. 20:20
Előzmény: #54050  DoktorMinorkaVidor
aztán ugye ott volt az a kamu is hogy a szlovák 50%+1 db-ig vásárolgat.......
exmnbs1 2014. 02. 16. 20:03
Előzmény: #54050  DoktorMinorkaVidor
a feléneklők, fizetett beültetők jobb ha hallgatnak
lásd manipuláció

exmnbs1 2014. 02. 16. 19:53
Előzmény: #54063  exmnbs1
most hogy a jogásznő megérkezett remélem ismét betoppan Steier is amint évvégén
exmnbs1 2014. 02. 16. 19:24
itt egyesek bennfentes infokra hivatkozgattak rendszeresen, az "biztos" tpt konform
exmnbs1 2014. 02. 16. 19:18
Előzmény: #54051  DoktorMinorkaVidor
hogy a kassza tök üres volt stb azt hivatalosan a szlovák jelentette be

úgyhogy ebből az infóból akárki alatt kiürülhetett
exmnbs1 2014. 02. 16. 19:16
Előzmény: #54056  Törölt felhasználó
a nem adom el csak majd pár nap múlva 68, 100, 200 felett beírások persze abszolút rendben voltak))))))

Topik gazda

rubel
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek