az a cég vagyoni helyzetére vonatkozik
a vagyon reális felmérése (kaposvár pl)
lásd független könyvvizsgálói jelentés
korlátozott vélemény
ügye részben ezért is volt az alaptőke és névérték leszállítása ami várható volt 1 éve, de senki se hitte le
Üres kasszával mi a baj?
Az üres kassza azért van, hogy megtöltsék azt. Jöttek a szlovákok és remélem megtöltik :D
A 2013as Pimper féle eredmény, meg a cég körüli hatalamoátvételből származó forgalom kiesés senkit nem fog izgatni, ha a jövő elkezdődött januártól.
Csoda hogy fel tudtak állni egyből egy hatalomátvételből.
Ott elsőnek piacot kell keresni, kapcsolatokat kezdeni, salest beindítani, megrendeléseket felvenni, kiszolgálni.
Ezt, hogy ennyi idő alatt megtették, gyakorlatilag egy hó alatt, az üdvözítendő.
:)
DMV nagyon fején találta a szeget:) Neked tényleg agy elég gagyi billentyűzeted lehet. Állandóan beragad. :)
Tanulóra reagáltam. :) Csak el vagy tévedve, mint mindig. :)
Hathor: Vele általában közeli véleményen vagyok. Mondhatjuk felvállalom a véleményeit, akár támadhattok engem is miatta. Kivétel a TA alapon leírt véleménye. Többször írtam, h az nem az én asztalom.
Arról azért beszélhetnénk, h ki a nagyobb kamumester. Te vagy Tanuló? Ő felajánlott egy fogadást, h bizonyít. Ti nem álltatok bele! Utána meg megy a sunyi "kamu" bélyeg. Ami persze rátok illik. :)
ezek a pozitív várakozásaim károsak a cég részére, meg a részvényesekre? Vagy mi?
Én részvényes vagyok.
Azt írták a részvényesekre gyakorol negatív hatást a lejárató kampány.
Azt Ti csináljátok.
Minorka erre gondolt.
Nincs olyan nap, amikor ne kérdeznéd meg na mi van a másod fokúval.
Tehát, tulajdonképpen a mit csinál a cég kérdésével szembesülnek szintén.
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?