Én sem..
pedig azt mondtad itt vannak a 38as eladók.
Egy darab 38as eladó volt tegnap 1610darabbal.
Mindegy várok még, hátha adnak..
azt mondtad itt vannak.
lehet még alszanak..
Én ebben a hírben nem látok sem második PBcsökkentést, sem harmadikat, sem negyediket.
Erre az évre eldőlt milyen rezsicsökkentés lesz.
Kár találgatni.
Én azt is el tudom képzelni, hogy még ez sem fog megvalósulni..
"Döntött az országgyűlés - Befutott a "rezsigőzős"
MTI
2014. február 6. 11:15 English version
Elfogadta az Országgyűlés csütörtökön a harmadik rezsicsökkentésről szóló törvényt, amely szerint az idén három lépésben lesz olcsóbb a rezsi: a gáz ára április 1-jétől 6,5 százalékkal, az áramé szeptembertől 5,7 százalékkal, a távhő ára pedig októbertől 3,3 százalékkal csökken. "
Elmondtam nekik.... a gazdasagi radioban is beolvastak a velemenyem a minap... a tizedeles fujt ott egy lufit. Igy jart aki nem latta es nem adta idoben.
Vissza a Kegre: ez a T egyenlore nem boldogit... partol figyelem az esemenyeket... visiben vagyok csak.
Innen még 20%-ot eshet a Richter?
2014. február 6. 08:07
A tegnapi gyorsjelentést követően módosította a Richter részvényeire vonatkozó ajánlását a Jefferies, a korábbi tartásról alulteljesítőre. Az elemző 3440 forintos célárat fogalmazott meg a papírra, ami a jelenlegi árfolyamnál 21%-kal alacsonyabb. A UBS pedig vételről semlegesre minősítette le a Richtert. A Concorde sem maradt tétlen, az ajánlás itt a korábbi egyenlő súlyozásról alulsúlyozásra módosult, az év végi célár pedig 4700 forintról 4400 forintra csökkent.
Te beteg vagy a hokuszpokozasoddal egyutt.
Amiota itt vagy, csak hokuszpokozol, felesegeket mutogatsz..
Allitolag reszvenyes vagy.
Ha atbˆaszas megy, add el a pakkod.
Mennyin adod at nekem?
Kiálltunk 40ről a maradék vétellel. És adtak 1610darabot 38ra? Ezek az eladók 38ra jövése? Egyébként 39en zárt, mert nem volt eladó 38ra záróban :DD
Milyen megjöttek a 38as eladók.. :DD
haláliak vagytok komolyan.. 1610darabra befeszít..
miközben 3napig ott álltunk 20.000darab vétellel 40en. De nem az nem volt jó eladni :DD
óriási..
mint a legjobb eladó 95visonkában, de Ő elad 68on 200darabot 14.000Ftért :D
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?