Lattam a filmet. Mult heten ajanlottam itt a penz, nok, csillogast.
A cikk azzal kezdi elso bekezdeset, hogy brokerek tozsden kivuli reszvenyek kereskedesevel foglalkoztak, azzal gazdagodtak meg.
Itt tozsden forog a papir, es broker biztosan nem almodik rola :D
mondtam nincs ket egyforma story. Keg semmihez nem hasonlithato, hiaba probaljak a regmult rossz emlekeivel osszevonni a trollok. Adott egy jo ceg, alacsony arazas, kiparaztatott emberek, varakozo tomeg, sorban allo hasonlo tevekenyseget folytato cegek emberei.
Eladok elfogytak, csak sajat ar leszoritas lehet mar csuzli szeruen. '-)
Akkorát bringáztam ma! Egész nap kint voltam ebben a csodás időben és csak tekertem és tekertem és tekertem!
Isteni volt!
Közben jó kis House music szólt az MP3 lejátszómban, dupla bass rá, hangerő fel, speed tuning! Off road!
Éljünk gyerekek!
Kedves Ex!
Te honnan tudod, hogy nem jelentkeznek Hathornál részvényesek....tán van hozzáférésed a fiókhoz?
Többen álunk Hatho mellett, mint sem gondolnád....
Nincs semmi égő!
Én elmondtam az e-mail nem arra szolgál, hogy az embereket agitáljuk vételre. Elmondtam nem egyszer. Ha nem érted, Te bajod.. ugyanúgy mint a többi, amit szintén nem értesz.
Nincs semmi égő.
A papír 41en zárt, volt 39en is a héten.
Továbbra is várjuk a részvényesek jelentkezését a kegesek@gmail.com e-mail címen. Az e-maileket én fogadom. A részvényesek összetartásával az árfolyam tovább növekszik. Részvényesek szavazati többsége tovább növekszik.
ugye már mi is elneveztük őket csődösöknek, hiénáknak, varjaknak, károgóknak, vérre éhes embereknek, akik napjaikat feláldozzák ezen tevékenységért itt. Könnyű megkülönböztetni Őket a részvényesektől.
Ugye így már ismerős. Majdnem mindenki találkozott már ilyen személyekkel, aki fórumozik vagy bloggol, esetleg írásokat rak be valamelyik internetes portálra. A troll alapvetően félelmetesen buta teremtmény, aki gonosz, agresszív és a tetejében még hülye is. Imádnak a szitkokban lubickolni, provokálni, okoskodni és személyeskedni. "
Gondolom sokan hallották már ezt a kifejezést, hogy troll, de vannak, akik még nem tudják mi húzódik eme kifejezés mögött. Őszintén szólva én sem ismertem ezt a szót, de magával a viselkedési formával már többször találkoztam.
A hivatalos meghatározás így hangzik: "A troll az internetes értelemben olyan személy megnevezése, aki provokatív, ingerlő módon, tárgyhoz nem tartozó üzenetekkel bombáz egy online közösséget (például internetes fórum, chat, blog, levelező lista), vagy személyes hitbeli meggyőződését ellentmondást nem türõ, pökhendi erőszakossággal sulykolja, azzal a konkrét szándékkal, hogy más felhasználókból heves reakciókat provokáljon ki, vagy egyéb módon zavarja, lehetetlenítse el a témába vágó eszmecserét.”
Ugye így már ismerős. Majdnem mindenki találkozott már ilyen személyekkel, aki fórumozik vagy bloggol, esetleg írásokat rak be valamelyik internetes portálra. A troll alapvetően félelmetesen buta teremtmény, aki gonosz, agresszív és a tetejében még hülye is. Imádnak a szitkokban lubickolni, provokálni, okoskodni és személyeskedni.
Egy tipikus troll napja valahogy így nézhet ki: amint felébred a székből a számítógépe előtt, ahol alszik, rögtön bekapcsolja a számítógépet (vagy este ki sem kapcsolja, hogy ne kelljen ezzel is időt pocsékolnia). Mosdás, fogmosás nuku (az is időbe telik). Rögtön bejelentkezik azokra a fórumokra, blogokra, honlapokra, ahol állandóan a légkört zavarja és azonnal lescaneli (lepásztázza) a legújabb írásokat, hozzászólásokat. Mindegy, hogy milyen témáról van szó, ő rögtön beleszól, ellenkezik, a nemtetszését nyilvánítja, okoskodik, acsarkodik. Arca a sok acsarkodástól, olyan mint a hiénáé. Kb. 30 órát tölt a számítógép előtt naponta, hogy le ne maradjon valami újabb bejegyzésről vagy hozzászólásról. A számítógép előtt ülve alszik, egyik szemét mindig nyitva tartva, mint a bagoly, hogy azonnal észrevegye, ha valamelyik fórumon valami történik. Hetenként egyszer felhívja két favágó barátját, hogy kiszabadítsák őt a székből, és a talajból, ahol gyökeret vert. Számára a világvégét nem egy meteorit becsapódás jelentené, hanem ha tönkremenne a számítógépe....
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?