Nem érted hogy a ma nem fontos?
Múlt héten ott állt 180.000darabbal, arra meg senki nem adott. Nem is kapta ki a pakkját a vevő.. ezen árszint felett volt a 180K vétel. :D
Nézd.. veled amúgy sem lehet beszélgetni. Idejössz, megnézed ma van e vevő, lehet e forintizni egy forintot, kettőt.
Nincs vevő nem lehet. megállapítod itt nincs vevő.
Ez egy full téves KEG gondolkodás. Így nincs miről beszélni, meg nem is kell nekünk erről beszélgetnünk.
Minek? Nektek minden rossz, nekem minden jó.
Szerintem a T-kategória és a Xetra a legnagyobb csúcs!
Én kívánom sose lépjen ki belőle KEG!
Ma beraktak 30.000darab eladást 0ra, aztán ki is vették.. na most ha 0.1Ftra beállok, ott megkapom mindössze 300Ftért a 30Ks KEG pakkot és még csak pénze sem marad az eladónak az üzletből :D
Mekkora császárság?
Ellenben ha valamelyik mókus megunja a bohóckodást és kell neki hirtelen 1milli db. KEG papír, akkor állhat 200Fton kuncsorogva piacin, hogy megkapja :D
mindezt egy napon belül akár.
Óriási.
Biomed pár napja 12volt azóta 32.. lassan 200%ot megy :D
Óriási!
Nem lenne ennyi hozzászólásom, ha nem kérdezgetnétek minden percben.
Most megint provokálsz, aztán betámadsz hátulról, hogy mennyit írok.
Ez megy egész nap.
A hozzászólásaim 90%a a papír nélkülieknek való magyarázással megy el!
neked sok van?
neki sok van, ő írhat amennyit akar. ráadásul a témához szól hozzá, nem offtopik. menjetek vissza a demótopikotokba, ott beszélgethettek egész nap kókuszsütiről, az oviról, kissmacikról, nagysmacikról, nyomhatjátok a depis, ovis dumát reggeltől estig. itt nincs szükség részvény nélküliekre. mi sem megyünk oda napjában 40x írni.
Arról hallott-e hogy választások lesznek idehaza 3-4hónap múlva.
Maga szerint addig hányszor fognak rezsit csökkenteni?
Annál érdekesebb, hogy a választás után mit fognak csinálni?!
Maga szerint mit csinálnak :D
Maci! Most elmondom világosan. mert nem érti!
Szeptemberben volt első és utolsó Pb csökkentés! Azt is megbánták már!
Maga hiába adja a Blaha aluljáróban aláírt szavazatát a piros szegfűt bedugva a zsebébe 2percig, amíg aláírt.
A papír duplázott a rezsicsökkentése után. Lehet ha lenne megint rezsicsökkentés, még 4xezne is, mert szlovákok lenyalnák az egész magyar piacot.. ahogy most is szívják be a sok zsozsót.
Megérti már végre?
És figyelje a megbánást a rezsicsökkentő pár perces haverjaitól:
"A Fidesz csak a saját rezsicsökkentési terveit tarja megvalósíthatónak. A kormánypárt - túlzottan nem meglepő módon - ismét elutasította a szocilalisták üzemanyagárak és a palackos gázárak csökkentésére vonatkozó javaslatát. Miközben a Fidesz korábban maga hangoztatta annak a szükségességét, hogy a gázpalackok végfelhasználói ára október elejétől a rezsicsökkentés második körében is csökkenjen tíz százalékkal.
Igaz később, miután kiderült, hogy a palackos gáz ára végül nem csökkent, a párt erre azt a magyarázatot adta, hogy az újabb fogyasztóiár korlátozás a forgalmazók tönkremeneteléhez vezetne. Ezzel elismerik, hogy a kereskedők korábban mégsem zsebeltek be "extraprofitot" a gázpalacok értékesítésén. "
Megy maguktól a nyomás gyakorlás.
Én már megszoktam. Ez megy több éve maguktól.
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?