nincs eladó. próbálkoztak ma is 41-re eladással, de nem jött senki. nem értem mire várnak. ki kell húzni 60-ig. ott lesz eladó. itt elfogyott, fogják már fel.
helytelen szlováksággal, google alapján:
nie predavaè podiel
Németh Szilárd: biztosan lesz újabb rezsicsökkentés
Hirado.hu
- 2014. január 5., vasárnap
A politikus aláhúzta: kevesebb pénzzel tartoznak az emberek az energiaszolgáltatóknak
Várhatóan a jövő hét végéig tesz javaslatot a következő rezsicsökkentésre az ezzel foglalkozó Fideszes munkacsoport - mondta a Hír Tv P8 című műsorában a testület vezetője. Németh Szilárd hozzátette: az áram, a gáz és a távhő ára csökkenhet ismét, most az a kérdés, hogy pontosan mikortól és mennyivel. A politikus arról is beszélt: a fogyasztók kevesebb pénzzel tartoznak a szolgáltatóknak azóta, hogy csökkentek az energiaárak.
- See more at: link
Nem tudom.. nem én voltam.
Na de ha 10darabbal felköthető, akkor nemigen van eladási nyomás.. már nem adtak 41re.
Vegyük a 41et. Akkor is 7.000darabos forgalom volt :D
140.000 darab 51 ft-ig.
ebből 90.000 darab 45 ft-ig áll bent.
ebből is látszik, hogy a kamu pakkon kívül nincs eladó tétel. itt nem lehet 51%-ot venni. amint kiáll a 45 ft-os "eladó" elszabadul a papír. Nehogy valaki kikapja, akkor csodálkozna a pufferes.
Egy hibát elkövetett a vezetés. Minél tovább várt, annál erősebb lett ez a kötelék! Gyorsabb felhúzásban már kivehették volna a pakkokat. Most a lent tartásban megedzették az idegeket, és most egyre feljebb megyünk a célárakkal.
45-nél én is úgy rohantam be a bankba, hogy azonnal bent legyen a pénz, aztán sipirc haza,....venni a papirt.....ez a 41 nagyon kecsegtető....még lehet, hogy veszek ... ;)
Gratulálok én is neked!
Tökösségre vall mindenkitől, aki állja a sarat!
Én is keresem a lehetőséget a pénzek átcsoportosítására. Attól félek ameddigre feltöröm a lekötött betétemet, átutalok átér a pénz már nem lesz ennyin a papír..
Mindegy.. én fullra töltöttem magam!
Csak az a kecsegtetés ne lenne itt 41nél! :D
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?