Az állami adóhatóság nyilvántartásában 2013.12.22-án/én az alábbi végrehajtási eljárással érintett adószámok szerepelnek:
Az adózó neve (elnevezése) Adószáma
KEG KÖZÉP-EURÓPAI GÁZTERMINÁL NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 11927095211
nem ertem amiket mondasz.
Elmondtam nem felbeszelunk, hanem bizunk a cegben, a papirban, a novekedesben. Azt is elmondtam szerintem egy viszonylagos allando kor van itt a forumon, aki itt van ismeri a papirt, korulmenyeit... a papir nelkuliek,csodvaro varjak szereplese viszont feletebb erdekes. A reszvenyes miert nem lehet optimista. Sajat reszvenye topikjaban miert ne mondhatna velemenyt? Teged ha nem erdekel a papir, minek nezed a topikot? Minek adtal el a mult heten ilyen papirt, ha nem ajanlod vetelre?? Rengeteg homalyos gondolat kering a fejemben a papir nelkuli lazadokrol..
Most kijott a NAV hir a vegrehajtas megszuneserol..
Egy papir nelkulinek nem volt pozitiv hire ezen hirnek, de ha most talalt volna bejegyzest vegrehajtas inditasarol fel evig hallgatnank, mint most aprilis ota, 8honapon at a nagy felesleges dumat. Neked sem fura, hogy 26tol emelkedik a papir es meg Te is azt allitod jol lathato, hogy feldumara adni kellett?? Duplazott a papir ember.. A pakkom bo plusszban van. Kit kene meggyoznom? Majd mindenki tanul a sajat butasagabol. Megpedig, hogy egy szamara ertektelen papirban fecseg naphosszakat, kozben duplazgat a papir.
Emberek gondolkodjatok, mielott szoltok.
Elnézést,hogy beleszólok,de ha nem nézi valaki a T kategóriás papírokat(az emberek 99%-a így tesz),akkor minek ír egy ilyen topikba és egyáltalán minek nézi meg,hogy ki mennyit és mikor ír?:)
Én nem érek rá Hétfőtől Vasárnapig 0-24 óráig egy T-Kategóriás topicban szövegelni rendületlenül a semmiről! Azonkívül, hogy világosan látszik, hogy rá akarod sózni másokra, többed magaddal.
Nem fog sikerülni!
T-Kategória!
Ja és még valami. Hogy a válság kirobbanásakor, alatt, gazdasági fekete lyukba tartás közben mi történt a gazdasági társaságokkal a múltban, ki milyen tapasztalatott szerzet, az nem érdekelt soha.
Ha azt nézem mindig, hogy mi volt a múltban, akkor sosem veszek semmit, mert OTP blue is tizedelte magát 10Król 1200ra.
Az élet változik. Tudni kell mi várható a a jövőben, mi lehet keresett termék. Mivel léphet az élre, ki pályázhat rá, és milyen nyomott árfolyamon, értéken teheti ezt meg. Ez mindig változik minden cég esetében, így ezért nem tudom összehasonlítani a régmúlt eseményeivel.
Azon felül új aranykort várok, új konjukturális fejlődést. Akkor hosszabb távon nem fér bele az összeomlás a jövőképembe.
Én mindenkinek jót akarok, neked is.
Duplázzon minden amit veszel a tőzsdén.
Én nem mondom, hogy vegyetek.
Mi csak küzdünk a csődösökkel..
Ők azt mondják halál jön, mi meg, hogy emelkedés. Kinek lesz igaza, a jövő eldönti.
Itt szerintem senki új nincs, akinek azt kéne mondani vegyél. Nem hiszem, hogy új tagok olvasgatnák a KEG topikot, és mert mi optimisták vagyunk, azért Ők elkezdenének venni. Ellenben jól tették, hogy nem realizálták eddig be a buktájukat, amit kértek tőlük a csődösök folyamatosan. 26-56 között több mint duplázott a papír. És még csak most kezdődik a munka a cégben..
Nem reagáltál a tegnapi írásomra mely neked szólt !
Egyébként már többször írtam neked. Ha ennyire biztos,tuti az infód,elképzelésed akkor miért nem hagyod ezt az "álló harcot" ami itt folyik a fórumon és röhögsz a MARKODBA !!!! :-)
Csak a fórumon lévőket győzködöd vagy a "rokonokkal" is vetettél már.
Mert hát ha a fórumokon lévőknek jót akarsz akkor gondolom a rokonoknak is.
jobb mint bármi más.
Elég pár óránként ránézni majd, hogyan kunyerálják a papírokat tőlünk. Addig folyik a pezsgő, hajtjuk a csajokat, soul a funk, és dől a lé..
lásd tpt kötelezettség
lásd bejelentési kötelezettség
szólok pszáfnek
jön a csőd
végrehajtás felszámolás
ATL
Bukcsi
kamu
puffer
na ne mond mááá
igen beültető?
hol van Hathor 40e
hol van Hathor 50e
előbb lesz 30mint 50
Nav végrehajtás
Steier felszámolás
újabb pb rezsicsökkentés
csőőőőőőd :D
szépen bebuktad mind.
És egész évben ezt kell olvasni tőled :D
Dehogy tudja..
Csődök betege ő.. csak csőd létezik nála, de sehol nem jön, hiába várja :DD
Az élet nem habostorta a papír nélkülieknek sem :D
El kell viselniük az emelkedést. Duplázást már végignézték, most a híreket kell végignézniük.. mély fájdalommal.
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?