a vezetőik járatják le őket a mutyikkal és a kamuapportokkal
lásd ügyészségi vizsgálat pl
névérték negyedelés
felszámolási kérelem
végrehajtások, elbukott perek a Kúrián
olyan buta vagy, hogy azt sem veszed észre, hogy neked írta a hozzászolását. Jól kiröhögted magad.
Lassan nyomjuk a moderátor gombot, mert rombolod a topikokat a hülyeségeiddel.. és zaklatod a részvényeseket.. Lejáratod a tőzsdei cégeket. Valótlan dolgokat találsz ki.
Nem érdekel, nem vagyok befektető!
Nyiss már magadnak egy új Topikot! A többi fórumban pedig próbáld meg a hozzászólásaidat napi max. 3-ra korlátozni. Szerintem ennek mindenki örülne!
Én most léptem ide fel mert zavart a sok értelmetlen buta gondolatmenetek,amit olvastam. Mivel meg akartam osztani az én tudásomat másoknak.Gondolom ez nem baj?
Te szerinted most akarom el adni, nyomott áron? Én tényekre alapozok,meg az infóimra!
Te csak légből kapott hírekre,meg a tudásodra, amit ebben a részvényben meg kérdőjelezek.
Szerinted senki nem veszi? Te ismered a tőzsdét? Nem láttál még olyat amikor várakozás van pár napig! Csak mindig vétel lenne senki nem tudna venni olcsóbban. És mindenki lejjebb szeretne vásárolni ezt te is láthatod. Erő van benne! De míg lehet mért vennének drágán? A hozzád hasonlok el adják,és ez kedvező annak akik értenek hozzá,
Ez a tébolyodott szétcseszi az összes topikot őrjöngésével. Nyitni kellene neki egy új Topicot, ahol kitombolhatja magát. Hogyan van neki ideje egész nap ezt a sok zagyvaságot írni? Nincs családja, senkije a világon? Kérünk, hogy kíméld meg a fórumtársakat a lablis idegállapotodból eredő megnyilvánulásidtól! Előre is köszönettel!
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?