öcsém ilyet! Kábé egy hete letöltöttem a www.jamba.hu oldalról egy csengőhangot a telefonomra. Azért onnan mert az volt odaírva, hogy egy letöltés ingyen van.
Erre most kapok egy SMS-t :
"Üdv a Jamba!-nál. A megkapott WAP-PUSH linket töltsd le, aktiváld és élvezd a bla-bla-bla.. ez az SMS 480Ft- ba került"
Na vazzeg mondom.
Prí-prí SMS érkezett. Fél perc múlva.
Megint a Jamba! :
"Ha segítségre van szükséged hívd ezt és ezt a számot. Ez az SMS 480Ft-ba került."
Vérnyomás százezer per kettő, cigire rágyújt, mondom felhívom már őket.
A csajszi felveszi, megérdeklődöm hogy létezik e ilyen, azt mondta igen.
Erre én: hogy ti mekkora f...ó g...ik vagytok b..meg a k..a anyátokat.
Aztán egy kis csönd , majd ebből kitalálta hogy le akarom mondani ezt a szolgáltatást amiről nem is tudtam aztán szépen elköszöntünk.
nekem azt magyarázzátok el hogy lehet bejövő sms-ért fizetni...ilyen alapon bárki bárkitől bármennyit leemelhet.
Egyábként meg titassátok le az ilyet a szolgáltatónál, bár szerintem bejövőre lehetetlen hogy pénzt vonjanak le.
Törölt felhasználó2007. 05. 10. 08:22
És még valami "év honlapja" díjat is kaptak!!!!!Figyelmetlenül korábban én is regisztráltam és letöltöttem tőlük. Egyszer szánt szándékkal. Aztán később hetente jött az sms. Én persze nem töltöttem le semmit, csak feltűnt az egyenlegem rohamos csökkenése. Újra átnéztem az sms-eiket és próbáltam azonnal lemondani. Kb.3-4 alkalommal próbálkoztam sms-ben különböző variációkban és a végén az emailben küldött lemondásomat sikerült elfogadtatni.
Utána én is úgy voltam, hogy kisebb gondom is nagyobb volt, minthogy különböző felügyeleteknél kilincseljek.
Az emberi butaság határtalan-én is benyeltem a szívatásukat.
Törölt felhasználó2007. 05. 10. 07:55
Én és regisztráltam ezen a ki**szott Jamba.hu-n, kb egy hónapja. Akkor töltöttem fel a mobilomat 8000 ft-tal.
Most jön az SMS, hogy 225 ft van már csak a számlámon. Kb 1000 ft-ot beszélhettem le, ahogy ismerem magam. Azaz lehúztak rólam egy hónap alatt 7000 ft-ot.
Szerencsére most már le tudtam mondani, de ekkora átverést én még nem láttam!
Az a baj, hogy elég sok helyen hirdet a jamba.hu elég sok helyen reklámozza magát, ezért még sokakat be fognak húzni. Akiknek tudtok, szóljatok, hogy vigyázzanak.
Rohadékok!!!
Törölt felhasználó2006. 06. 22. 20:09
És miután felhívtad az ügyfélszolgálatot, küldtek több sms-t?
- hogy írtad be a telefonszámodat a lemondásnál, +36 ... , vagy 06 ... ?
Annak érdekében, hogy az ilyen tisztességtelen gazemberek méltón meg legyenek büntetve jelentsd az esetet a Nemzeti Hírközlési Hatóságnak, mint visszaélést, ugyanis reklámért nem kérhetnek pénzt, hiszen ez esetben szolgáltatás nincs, azaz pénzt sem kérhetnek, akkor sem, ha egy általad nem olvasott szabályzatban az áll, hogy a kapott sms-ekért fizetned kell. (Nincs arányban a "szolgáltatás és az ellenérték!)
Akit a jamba átb?sz, az inkább ne tőzsdézzen. Ott nagyobb etetések vannak. :)
Törölt felhasználó2006. 06. 14. 23:16
Kérem szépen én május 30-án töltöttem fel a telefonomat 3600 Ft
egyenleggel, VI. 7-én már csak 680.- Ft volt rajta, ez egy hét időtartam.
Nem telefonáltam senkinek, így csak a jamba kupon szolgáltatása szedhette
le a pénzemet. Nem olvastam el a jogi közleményt, erre nem is hívták fel
külön a figyelmemet, hogy ez így működik, hogy leemelik a pénzemet. A mai
napon ugyan lemondtam a szolgáltatást, amit botor fejjel ingyenesnek
véltem, de bánt a dolog, hogy ilyen csúnya módon járnak el az emberrel.
Szeretném legalább a részletező listát megtudni, hogy mit és mennyiért
költöttem egy hét alatt, ami 3000 Ft-ba került.
Kérem szives válaszukat minél előbb
Megadtam a telefonszámomat (a fenti emailre reagálták, hogy küldjem el), azóta nem válaszoltak
nem igazán akorom itt reklámozni magam de a bpmcwapot probáltad már???
Garantáltan FREEE!!!!
10000kép meg van vagy 3000dallam!
Ha mp3kell azt meg egyszerüen konvertáld átt a számitógépeden, vágd ki azt a rész amelyiket szeretnéd hallgatni ha hivnak és küld át a telodra(e-mail, kábel, mms, infra, kékfog, vagy tedd fel egy free tárhelyre és töcsed le wappon az url segitségével!)
Ezért nem terjed a wap, me sok ilyen kedves rendes szolgáltató van amilyet te is irtál... :(
www.jamba.hu
Erre most kapok egy SMS-t :
"Üdv a Jamba!-nál. A megkapott WAP-PUSH linket töltsd le, aktiváld és élvezd a bla-bla-bla.. ez az SMS 480Ft- ba került"
Na vazzeg mondom.
Prí-prí SMS érkezett. Fél perc múlva.
Megint a Jamba! :
"Ha segítségre van szükséged hívd ezt és ezt a számot. Ez az SMS 480Ft-ba került."
Vérnyomás százezer per kettő, cigire rágyújt, mondom felhívom már őket.
A csajszi felveszi, megérdeklődöm hogy létezik e ilyen, azt mondta igen.
Erre én: hogy ti mekkora f...ó g...ik vagytok b..meg a k..a anyátokat.
Aztán egy kis csönd , majd ebből kitalálta hogy le akarom mondani ezt a szolgáltatást amiről nem is tudtam aztán szépen elköszöntünk.
Ász mi?