A topik nyitásával nincs bántó szándékom, sőt még reagálunk és figyeljük is a cselekményt, de kéretik innentől ezt használni folyamatos közvetítő célokra.
Gigus lesz a teló terapeuta, magára a telekomra is référne egy kis elbeszélgetés:)
Törölt felhasználó2010. 05. 21. 11:30
Előzmény:
törölt hozzászólás
jólvan vettem :D Következő a terápia, a főnijeimmel most ittunk egy korty törkölyt... Javaslom, te is fertőtleníts vele :D
Lényeg, magam sem hittem, de közben +ba került a teló.
671 +1 +0,14%
sok kicsi sokra megy alapon, és hogy zöld, én jókedvvel zárom a napot, (most végzek) további szép napot, hosszú hétvégét, ha már nem írnék.
Menjetek sokat sportolni!
Törölt felhasználó2010. 05. 21. 11:09
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2010. 05. 21. 10:54
Előzmény:
törölt hozzászólás
Mit kell ma rendelnem? :DD
Nem tudom hogy safarid van e a gépeden, de az megbízható böngésző. Nekem csak az van a gépemen otthon. A vételekhez, meg végszügségben nincs egy broki telefonszámod?
Cégbíróság a Magyar Telekomnak: nem
2010.05.21 08:41
A Magyar Telekom bejelentette, hogy a cégbíróság felfüggesztette azt az eljárást, ami a 2010-es közgyűlési határozatok által generált cégadat-változásokat volt hivatott bejegyezni.
REál: 667 -3 -0,44%
És folyamatos erősödés a bolondok félórájában. Remélem ettől függetlenül az esések korrekcióit is láthatjuk majd a mai napon, bár nem bízom benne..
Annak én is, hogy nem nyúltam bele semmibe most érdemlegesen (90%-os kp feltöltöttség). Durván hektikus tud lenni a piac. Ma már majdnem belenyúltam az otiba 6000 alatt, de ilyen USA záró után túlságosan nem sajnálom, hogy nem vettem végül.
Egy biztos számomra, ha holnap kereskedni akar az ember, azt csak daytradéban teheti. Keddig képtelenség bármit is átvinni.
A holnapi nap azért kérdéses, hiszen nem lehet tudni, hogy az Usa-koknál tovább folyik e majd az adok kapok, ha a Dow 10k alá megy, egyenlőre szerintem borítékolható, hogy további nagy mínuszban nyithatnak, aztán a nagy kérdés, hogy jön-e majd onnan a visszateszt.
A totális szívás, hogy irdatlan lenne pozit felvenni úgy, hogy hétfőn mi nem leszünk nyitva.
Az Oti mai teljesítménye is elég kiábrándító, hiszen ugye megint csinált egy jókora szigetet, mely ismét ellenállásként funkcionál, és én esélyt sem látok ezen rés betöltésére egyenlőre.
Usakok napi minimumon zártak, very hard.
Otinál is kérdés lehet, vajon milyen mélyen fog nyitni, és tartós lehet-e a dollár erősödésének megállása, vagy csupán átmeneti.
5800 tuti elbukik holnap, viszont ha megint brutál szigettel nyit, azt lehet érdemes majd vételre kihasználni egy esetleges visszateszt erejéig.
Szóval sok a kérdés, többegyenletes a játék, nem egyszerű..............
Mostanában ritkán örültem ennyire a kp-nek, ami a számlámon van.
Igen, egy 9900-s Dj, 1050-s Snp és hozzá a mi cuccaink, longban gondolkodva egy stabilabb és kiszámíthatóbb menetet jelentene a mélypontról. Plusz a piac se lenne már túlvett, túlhisztériázott, túl felfújt. Legfeljebb a telón is 600-n kell beszállni. Én is mint Te 800 körül kiszálltam a vergődéséből, osztalék előtt.
Ez tény, és jelenleg ugye az euro gyengesége volt a legfőbb mozgatórugója az esésnek, de sajnos 20%-os olaj mínusz után én egyenlőre semmi jóra nem számítok, bár megnézve a macik és a bikák arányát, illetve a meredek csökkenést a számokban, esélyes lehet egy felkapás, de holnapra szerintem jól elkalapálhatnak majd mindent, lévén 1100 elesett és esélyt sem látok felette zárni, ha így folytatjuk jön a 10k Dow, és csak utána kezdhetünk majd el megint zuhanni.
Mondjuk az szerintem pont jó, mivel én úgy tartom ez a lefele mozgás nem lesz egyéb, mint durva korrekció, melynek alját eltalálva komoly hozamot lehet elérni az év hátralévő részében.
TELEKOM online közvetítés
Köszönjük.