A topik nyitásával nincs bántó szándékom, sőt még reagálunk és figyeljük is a cselekményt, de kéretik innentől ezt használni folyamatos közvetítő célokra.
Buxi szépen szakad... Alacsonyan röpködnek a részvények... Eső lesz...
Á nem akarok én nagyon gazdag lenni. Az nem nekem való. :) phh, annyi minden van a fejemben de az a baj, hogy ezt itt már tényleg nem akarom leírni :( Túl sokan olvassák :(
:))
ááh annyi elég lenne. Legfontosabb a kapcsolati tőke. Itt az irodában azt nem lehet kiépíteni. Elmennék golfozni, elmennék partykra, elmennék hajózni, és kiépíteném a kapcsolati tőkéimet, meg a hét elején befektetnék annyit, amiből a hét végén kiszállnék, és végre vehetnék egy lakást :DDDDD hát jól leegyszerüsítettem, de valahogy így gondolom :)
....minden esetre szépen levitték. Én nem tudom mi kell még. Annyira stabil cég, jó háttérrel, nagy kilátásokkal rendelkező bővüléssel, hogyhogy csak 663.-on van az árfolyam.
Én megértem hogy válságkiláballés, de akkor a GDP hogyhogy ennyivel jobb a többiekénél, meg azt is megértem hogy gorogok, és kilátásban a spanyolok, stb stb de akkor is. Ez alulértékelt. Nagyon...
áááá neeem. na jó. :D
egy csomó olyan ember kezében van sok pénz akik meg sem érdemlik. De ördögi kör mert pont azért van a kezükben sok pénz. A többit meg tényleg nem írom le.
TELEKOM online közvetítés
Köszönjük.