A topik nyitásával nincs bántó szándékom, sőt még reagálunk és figyeljük is a cselekményt, de kéretik innentől ezt használni folyamatos közvetítő célokra.
jaja, és jaja.
nekem egyik szemem sír a másik meg üveg, emiatt az imf miatt..
Nem örülök hogy elmentek, mégis örülök hogy elmentek.
De az oldalsáv is traktálja belénk a szärt:
10:53 |Az EBRD bízik az IMF-fel való megállapodásban
11:37 |Egymilliárd forintba került a devizahiteleseknek az IMF kivonulása
13:23 |2003 óta nem volt ilyen rossz a helyzet - Mi vár a kockázati tőke alapokra?
Mondjuk jönnek azok majd maguktól is. Nem félek tőle, hog yotthon maradnának... Az az érdekük, hogy minél hamarabb egy nekik jóleső hitellel terheljenek meg minket (megint) Most csak "befenyítettek" minket ezzel az elviharzással.
Matolcsy nyilatkozata szerint nem is hivják vissza az imf-et csak szeptember végén vagy oktober elején... ha jön egy nemzetközi hangulat romlás gyorsan 300 felett lesz a forint...
Na ez nem jó jel...
Így folytatjuk, megint 300 fölé fog men ni a forint, és akkor lesz itt haddelhadd, meg párhuzam vonogatás Mo, és Görög között megint.
Törölt felhasználó2010. 07. 20. 11:54
A hétvégi események hatása rányomta bélyegét az állampapírpiacra is, a mai 3 hónapos diszkontkincstárjegy aukción igen gyér kereslet mutatkozott, magasabb hozam mellett 10 milliárd forinttal kevesebb kincstárjegyet értékesített az Államadósság Kezelő Központ.
Törölt felhasználó2010. 07. 20. 11:40
A forint ujra 290 felett...
Törölt felhasználó2010. 07. 20. 11:23
Előzmény:
törölt hozzászólás
Az egyetlen baj, csak hogy egy idő után már sok. Nem több nem kevesebb sok. Megúntam :) ennél fontosabb dolgok is vannak, mintsemhogy idióták vegyék el az életre szánt időmet :DD
Nem tudom szerintem ez az imf dolog még nem csengett le teljesen..... a forint nem akar észhez térni... A futik pirosodnak ebböl még nagy bukta is lehet, forgalom is nulla....
TELEKOM online közvetítés
Köszönjük.