A topik nyitásával nincs bántó szándékom, sőt még reagálunk és figyeljük is a cselekményt, de kéretik innentől ezt használni folyamatos közvetítő célokra.
eco: 132, 124, 84 (vagy 88 nem emlékszem most pontosan)
pyl: 72
teló: 666, 770
és még van egy mini háttértőkém, azt nem tudom mibe dobjam. gyakorlatilag semmibe nem éri meg bedobni olyan kicsi
De nem izgulok, nem vagyok eldobós fajta :) kiülöm a jót :)
ugyan nem engem kérdeztetek, de kicsit belekotyogok. :-)
A 3.9.4-es markers a jó, nekem is azt ajánlották. Elégedett is voltam vele.
ha portfolios tőzsde számlád van, akkor összesen 4400 ft havonta. (2400 a reál díja + 2000 ft a markers) így olcsóbb. :-)
Törölt felhasználó2010. 06. 08. 10:20
Előzmény:
törölt hozzászólás
Köszi, de én "moziban ülök" nem tudom keeresekdjek e. Most nem nagyon van mivel :)))
Nem shortoló mazohistáknak egy reál:
677 -8 -1,16%
243 436 980
Ó, Egisben egyáltalán nem vagyok otthon :)) Tőlem átlagolhatsz :DD Ami az én váleményem az az, ha egy gyógyszergyár csődbe megy ott valamit szarul csinálnak. Egis szerintem ugyanúgy emelkedőben (lehet) van, mint a richter, bár mivel valóban kisebb a cég és a portfólió, túl sok emelkedéssel nem számolok. Azt hogy egy két éven belül 40K legyen mint a Ricsi nem tudom elképzelni, de nem mondom hogy nem is lesz így. MAjd a fityesz hoz nekülk egy jó kis deflációt, és minden az egekig repül ( igen van bili is, és pont benne van a kezem) :DDDDDD (nyugi én sem hiszem el)
Nyaralás. Nem hiszem. :)) de viszonyítás kérdése. Egy eszkimó, és egy zimbabwei biztos boldog lenne nálunk :)))) egyik nyaralna a másik hűsölne ugyanabban amiből nekem már elegem van :DDD
Törölt felhasználó2010. 06. 08. 09:54
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2010. 06. 08. 09:32
Előzmény:
törölt hozzászólás
...minden esetre nem jó hír hocs Csányi bácsi kisfia is megszabadul az rvitől... majd megvárja az alját, és vesz újra. Most nem szabad venni az biztos. (Bár amit múlt héten is mondtam, itt már simán megérheti egy fincsi longban)
Nyaralááás... phh :) Abból nekem idén sem lesz
TELEKOM online közvetítés
Köszönjük.