A topik nyitásával nincs bántó szándékom, sőt még reagálunk és figyeljük is a cselekményt, de kéretik innentől ezt használni folyamatos közvetítő célokra.
Ép eszűbb nyilatkozatok jöttek már Vargától. Ha ezt vasárnap is megtartják, hétfőn erősödik a forint, teló 700 fölé keveredik, kérdés, hogy ott is marad-e, hol zár.
Vettem Oti-t, (nem bírtam a kezemen ülni, de van MOL is, a teló 640-t szószerint elszundikáltam:)), de ez most hazárdjáték. Hétfőn még kemény dolgok is lehetnek, csak nyilatkozatok itthon, semmi konkrét program, az EUR/USD 1.20 alá megy, forint tovább el, akkor Oti bányászbéka (lehet nézni az újabb beszállópontot, csak győzze tőkével bárki is)
én vettem most záró előtt 4801-ért, záróban 4840-et ért... Ha mégis kiderülne, hogy nincs annyi csontváz, mint mondják.... Akkor talán még a mostani -2% usa mellett is lehetne vmennyit nyerni. De nagyon para.......... Ha 10% minusszal nyit, nekimegyek a falnak :D
Törölt felhasználó2010. 06. 04. 18:07
Előzmény:
törölt hozzászólás
Na benéztem, csak hogy lássak egy zárót... szép. Telónak a 692-vel örülök. Minimális esés. Láttunk már rosszabb időket is. De az oti... Mmondtam hogy sanszos még hogy 5 alá néz, ez bejött, bár én sem voltam benne biztos. A hétfői sztori szép lesz, és nem leszek gépnél... megőrülök... :) szép hétfőnek nézünk elébe. Telón túladok, otit veszek. Ez most terv, remélem bejön :)
Törölt felhasználó2010. 06. 04. 16:43
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2010. 06. 04. 15:47
Előzmény:
törölt hozzászólás
mi megy itt :( otit dobtam 5000-nél, asszem megúsztam egy kisebb esést még.
Naccerű, 3000-től elkezdek Oti-t venni, úgy is megvan a tőkém nagy része, ha már short napokat, heteket tartunk. Hagy hulljon a férgese, vagy mi szösz megy itt.
Shortolni megyünk Gigus nem sportolni!!
A Fideszes fijúk shortot nyitottak, menetrendszerű az államcsőd kinyilatkozásuk.
Jó kis devizahiteles védelem.
Ha így halad jövőhét elején már érdemes szétnézni a hazai piacon egy kis vásárlási szándékkal.
Én ezt már nem tudom kommentálni úgy hogy közben ne verjem a fejem a falba. Annyira "összeesküvéselméletes" -en gondolkodom most, hogy jobb ha azt nem is írom le. Még kikapok.
TELEKOM online közvetítés
Köszönjük.