Ez a könyv engem érdekelne, vennék párat időnként, de azért az elég vicces, hogy a postai dij annyiba kerül mint maga a könyv.... :) Érdeklődtem személyes átvételről de nemleges választ kaptam a kishölgytől... ?????? Érdekelne hogy melyik könyvesbolt hálózattal sikerült szerződést kötni a könyv terjesztéséről... ha egyáltalán.... köszönöm!
Ok BuFox! Az észrevételeidért szeretnénk felajánlani egy csomagot az oldalunkon, így véleményezhetnéd a szűrő rendszerünket is! vedd fel velem a kapcsolat pls itt: gyenes.csaba@thebetbulls.com
Köszi az észrevételeket, de most engem ez a BRK.A aggaszt! Néztem, hogy az adatbázisba szerepel! Sejtem mi lehet a gond, estére-holnapra megválaszolom, remélhetőleg már látni is fogjuk a részvényt! Csaba
Mégvalami.. pl. a Berkshire Hathaway -t az istennek se tudtam behozni rajta...
se másmilyen részvényt..gondolom még nincsenek meg a kellő adatok..
Szerintem olyannak kéne lennie mint a Google , és TDC financial összesítése.
Tudod a TDC -t használta fél magyarország 1 évig ingyen :DDD be ez egy másik történet..
Szóval ilyennek képzelem el a legtutibb oldalt.
világtérkép - rákattintasz a kiválasztott tőzsdére.
felül megjelenik a legnagyobb forgalú részvények.
( a napi forgalmat is ki kéne írni, dollárban, mert ezt nem látom pl. a google -n) link
rákattintva egy-egy részvényre ottvan az 5 -ös ajánlati könyv.
visszatérve a részvényekhez...tehát felül a 20 legforgalmasabb.
oldalt kis ablakban az 5 legjobb részvény % ok szerint sorba rendezve, alul a legrosszabbak. ( mint a TDC.financial.hu oldalán)
gir light szolgáltatás - a legáttekinthetőbb amit valaha láttam. kis grafikon is van minden részvény mellett, egyik havi, másik féléves grafikon.
havi, negyedévi, félévi, évi össz forgalom
éves minimum, maximum
napi minimum, és maximum, napi darbszám link
egy részvényre kattintva olyan lenne a legjobb mint a Google.finance oldlaán. - plusz a forgalmakat kiírni.
felül : Technikai elemzés, Hírek, Bét hírek,
na nagyjából ennyi, tudom sok munka, de csak a meglévő jól bevált programokat kéne összeházasítani, összegyúrni.
Köszi szépen! Vegyük sorra:
-az ajánlati könyvre adatok hiányában várnunk kell, kizárólag EOD nyitó, záró, min, max, volume van az oldalon
-A világtérképen indexek vannak, olyanok is melyek más tőzsdére vonatkoznak, mint amire vannak adatok. Én inkább azt szeretném, hogy ha rákattintunk, akkor a chartrajzolót hozza be, csak erre is várni kell még egy kicsit, mert ennek a történelmi adatai nincsennek meg, és ugy meg nem az igazi.... A legnagyobb forgalmú részvényeket a felső miniszűrővel szűrheted ki és utána meg rendezheted forgalom szerint is.
-Google: olvasol a gondolataimba, igen ez egy nagy hibája az oldalnak, természetesen szeretnénk a neveket is kereshetővé tenni. Azonban jó hír, hogy júliusban (legyen július vége) már menni fog!
Most nézegetem az oldalt..szerintem kezdetnek nem rossz, sőt kitűnő..
Én amit még látni szeretnék rajta az az , hogy egy-egy amerikai részvény 5 -ös ajánlati könyvét is lássam..vagy ezt nem lehet megoldani ? Ilyen sehol nincs, és kíváncsi lennék egy ilyen részre.
Azt kéne még megoldani hogy a világtérképen a tőzsdékre kattintva egyszerre kihozza az addig a legnagyobb forgalmú részvényeket..ami elfér az oldalon..utána pedig a kisebbeket is.
Ahol kéri a részvénykódot. ott jó lenne olyan megoldás mint a Google.finance oldalán.. hogy a mezőbe már látjuk a keresett részvényeket egyből : link
na erre gondolok..valami ehhez hasonlóhoz kellene igazodni..
bár ez rengeteg munka, de fel a fejjel :D
Nemnem, célunk az információ szolgáltatás, hogy aki a technikai elemzés alapján kereskedik, annak megkönnyítsük a dolgát! igyekeztünk minél több funkciót ingyenessé tenni, most várjuk a fogadtatásokat, véleményeteket!
Elindítottuk Magyarország első részvényszűrő szolgáltatását. Az oldalon válogathattok a NASDAQ, NYSE, ASX, XETRA és a BÉT összes részvénye között. Örömmel várunk minden észrevételt, fejlesztési ötletet. Szeretnénk azon dolgozni, hogy egy maximálisan használható, felhasználóbarát, professzionális tőzsdei oldalt építsünk.
Természetesen folyamatos javítjuk a felmerülő hibákat, de emellett új funkciókat, piacokat is tervezünk elindítani.
Minden attól függ, hogy mire lenne igény!
Üdv,
Bálint, Csaba és Szilárd
www.betbulls.hu
www.thebetbulls.com
üdv ingatlanos
hát van benne valami - azok még mennek rendesen.. nem úgy mint ez a bux pocsi.
csuka szezon még van.. tavaszig
minden csak pálinka és gyomor kérdése DD
Itt meg marad a filléres szutykolás amíg ki nem vonul mindenki az országból
na jó utat
Én má nem nagyon tőzsdézek.... most rágyúrtam az ingatlanra.... :)
Jó téged látni horgász mester! :) Jachtod már szárazon vagy süvit még a balatoni szél a füledbe hétvégeken, mikor a fagyos kezedre kesztyűt huzól hogy érezd a pecaboton a harcsa rablását, mely vetekszik a bolinger szallag feszitésének aktiv részvételével????? ;)
Én már elmentem téli álmot aludni... uj klubbokba léptem be-mint már emlitetem volt kiscápa és ingatlan ügyben.... :)
Kérdésedre válaszolva a Varsói tőzsdét példaként megemlitve szerény véleményem szerint nem sok, nem elég, sőt nem is elégséges.... nem képes felszivni a begyük a sok darazsat.... Szalai legális pénzmosási és tőkekimenekitési törvényt rugdosott át az áfonya kompenzálására a NYESZ kapcsán.... Valahogy mindig eszembe jut az a pucér jány róla aki az utcán félmesztelenül ment a királyhoz féllábon.... csinál is valamit meg nem is, alkot is meg rombol is, van ismeg nincs is, de kitartóan olimpijál.... :( Kéne má egy uj tőzsdeelnök, meg egy uj miniszterelnök is.... :)
wouw!!!! :)
Ezt majd a telefonos kisasszonynak is mondják meg, hátha más is érdeklődne.... na akkor lehet mégis bebattygok majd egy ilyen kis könyvért hogy mi van benne... bár egyszerübb lenne, ha reagálnának a lent emlitett feltételezésre.... azaz konkretizálom a kérdést:
Valóban a PFes cikkek vannak kinyomtatva ezen könyvben?
Válaszukat előre is köszönöm!
lilia: erre nem is gondoltam akkor már nem is kell.... azt hittem komolyabb.... mondjuk az árából gondolhattam volna ha nem is azért mert olcso de azért mert a pf adja ki.... lüke voltam.... köszi, még jó hogy szoltál....
feco:
a könyv 1200 a szállitás 1150.... :DDD elég gáz....
valszeg egyik csomagküldő sem paktál le velük és postán küldik azért ilyen drágák, mert pl DHLel lehet olyan szerződést kötni hogy 500huf.... mondjuk akkor sem fizetnék 50%os felárat egy termék kiszállitásáért.... járulékos köültség max 10%nálam.... :DDD :P
Ezért akartam személyesen átvenni.... Vettem volna párat kövi konfira azt osztogattam volna az uj cápáknak.... vagy a CápaMágus havi nyereménye.... ilyesmire gondoltam....
tozsdekutya: vaze.... itt van a PFen, most irta lilia!!!! :DDD nyomtasd ki!!! ;)
A Vistában...újabb eladásal egybekötve...
szerintem a fél raktár kiürülne....!
Törölt felhasználó2007. 10. 30. 16:23
ha több a vevő mint az eladó emelkednek az árak
ka több az eladó mint a vevő esnek az árak amikor amiből több van ahhoz kell csatlakozni :):):):):):):):):):):):):):) kiadom én is könyvben lehet megrendelni tőllem :)
"A kiadványban a portfolio.hu Markers grafikon rajzolójának segítségével készítettük az illusztrációkat, minden esetben valós piaci folyamatokat mutatva be."
Tuti hogy a megirt cikkek egy kotetben, az is markersal, es valos piaci peldakkal vannak illusztralva......
szerintem azokat a cikkeket jelentetik meg (kotetben), amiket 2 hetente kozolnek.....
pl:
Ó, az a csodálatos Bollinger szalag!
Beszél az akasztott ember: mikor fordul a piac?
A Stohastic indikátor gyakorlati használata
AZ RSI hatékony használata
Mit mutat az MACD?
stb....
Technikai elemzés EGYSZERŰEN
Ez a könyv engem érdekelne, vennék párat időnként, de azért az elég vicces, hogy a postai dij annyiba kerül mint maga a könyv.... :) Érdeklődtem személyes átvételről de nemleges választ kaptam a kishölgytől... ?????? Érdekelne hogy melyik könyvesbolt hálózattal sikerült szerződést kötni a könyv terjesztéséről... ha egyáltalán.... köszönöm!