1; “A Közgyűlés úgy dönt, hogy a
Társaság az NTX Holding Ltd.-ben fennálló kisebbségi részesedését 819.423 ezer forintnak megfelelő ellenértékkel értékesíti a KVT Invest Zártkörűen Működő
Részvénytársaság (a továbbiakban: KVT Invest Zrt.) részére, azzal, hogy a vételár a KVT Invest Zrt. által kiállított, a fenti vételárnak
megfelelő értékű váltóval kerül kiegyenlítésre…. vagyoni
hozzájárulásként rendelkezésre bocsátotta a KVT Invest Zrt. zártkörű alaptőke
emelésében, azzal, hogy annak ellenértékeként a Társaság lejegyzett a KVT Invest
Zrt. által zárt körben kibocsátásra kerülő 819.423 darab „A” sorozatú,
egyenként 1000 Ft névértékű törzsrészvényt, mely által a Társaság a KVT Invest
Zrt. kb. 45,9%-os tulajdonosává válik" - Nézd meg a közgyűlési határozatot. 2; A KVT Invest Zrt. pedig 1.785.023.000 HUF pénzbeli hozzájárulással jött létre 2018.12.19-én. Nézd meg a céginfót. De hogy mikor jön hír???? Na azt nem tudom. De ha vkinek megér 1,78 Mrd-ot a cég 45,9%-a, akkor nekem is megéri befektetnem! Szóval 36-os átlagáron összegyűjtöttem. És tőlem aztán mehet 24-ig is az árfolyam. Max még veszek!
Olyan is lehet,hogy a menedzsment keres befektetőt aki felvásárolja a kozkezhanyadot és kezdődik a cég telepakolasa értékes apportokkal? És ha a szavazatelsobbsegit is megveszi tőlük a befekteto? És ha a vezetőség x M db rvt kap és azzal lesz kifizetve? És ha felhúzzák xxx-re? Pny ha a tiéd lenne a cég te felfujnad a lufit vagy 35-on nezegetned és 24-en nyomdaznal? Nem jobb a sztori generálás? 35 Ft stop loss ha lemegy nullára. Célár...x,xx,xxx. Csak kérdések, baromság?
Azt is figyelembe kell venni, hogy mehet akár 2-3napig limittel fel. Akkor akinek van belevett, az profitálhat, akinek nincs az meg csak nézi. Fordítva is igaz :))) Így is lehet nézni. Kár itt bármit bemásolni és tippelgetni, vagy szidni, vagy dícsérni. Úgy fog menni, ahogy a nagyok akarják és ez a valós tény! Szép napot ;)
NUTEX RALI INDULT