Topiknyitó: Törölt felhasználó 2007. 05. 16. 19:50

Forex - Financialbet.hu  

Sziasztok!

Milyen tapasztalatok van a forex piacon tevékenykedő tanácsadó oldalakkal kapcsolatban? Én most próbálom a financialbet.hu magyar oldalt, és több-kevesebb eredménnyel, de korrektül dolgoznak. Tudtok még hasonló oldalakat?
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2007. 10. 25. 03:47
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
Szia
Ez mit irtál reklámnak tényleg jó:)
Ha minden igy müködne a forxen megjelenő tréderek 90 % ka nem vérezzne el egy két hónapon belül
Pár hónapja én is kontákodom a devizapiacokon több kevesebb sikerrel
A kevesebb sikert annak köszönhetem hogy itt mindenért meg kell fízetni a tanulópénzt ha akarod ha nem a piac leveszi a kezdőktől a részét:)))
Három dolgot tartok nagyon fontosnak amit ha nem akarsz idő elött kiszállni be kell tartani
1, tőke nagysága és pozició méretezés
Az én meglátásaim szerint amivel eredményesen lehet trédelni az 10 ezer dodó mininum(itt egy két ismerős biztos megkövez ezért de még mindig ezt vallom) ebből már lehet portfolíót építeni és lehet a veszteségeket menedzselni
2, kereskedési stratégia
Itt mindenkinek el kell döntenie mi szerint kereskedik ,mi felel meg legjobban a habítúsának és a rendelkezésre álló idejének
Nekem legjobban a fundák áltál kjelölt trend vegyitve alapos TA elemzéssel jön be.Hirekre nem kereskedem mert nagyon szélsőséges a piac mozgása és ilyenkor jön a brókercégek részéről a pultozás zárása nagy tüskék formájában ami kiüti a stoppokat
3, kockázatkezelés
a szent stop loss, bevallom csak profitvédésre használom vannak más módszerek is amik a kockázatkezelést szolgálják én azokat részesítem elönyben
Törölt felhasználó 2007. 10. 25. 02:37
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
BThomas hsz-ed több sebből vérzik.
Szerintem egy jóízűt reklámoztál.
Nekem 8. Amit nem tartok etikusnak, konkrétan versus említesz egy céget, mely szerinted attól "Hát...nem tudom", hogy 1500 EUR a beugró.Ez pedig egy igen dilettáns érv. Ugyanis egy egészséges hibaszázalékú rossz trédhalmaz lemenedzseléséhez adott időegységen belül , még ez is kevés.
Megfelelő mozgástér nélkül meghalsz. Még ha ügyes vagy, akkor is. Átmenetileg kerülhetsz jelentősebb negatív eredménybe is. Ebbe nem megyek bele milliomodik túlmagyarázónak.

A lényeg: amivel ellenérvelsz, "szakmaiatlan" érv. Ezért nem etikus. És ezért írtam választ a hsz-edre.

Tisztelettel.
Törölt felhasználó 2007. 10. 24. 17:55
Nekem az on-line devizapiaci kereskedéssel kapcsolatosan nagyon pozitív tapasztalataim vannak. A legtöbb cég fenntart a felhasználóinak egy olyan számlát is amelyen csak virtuális pénz van. Ez jó alap a gyakorlásra ;) Sokáig
én is virtuális pénzzel szórakoztam. Azóta persze igazi tõkét is küldtem be, s hellyel közzel ugyanolyan sikerességgel
mûködök mint annak idején a virtuális egyenlegemmel. A kölönbség persze csak az, hogy a beinvesztált tõkém nem
érte el azt a pénzt ami a virutális számlámon volt. Én a Marketiva rendszerében vagyok. Itt link 10,000 USD virtuális pénzt kap mindenki amibõl aztán szépen
lehet gazdálgodni, profitot termelni. Persze eleinte nem könnyû. Akárhogy is tud az ember angol nyelven, nem lesz egyszerû megértenie a híreket, amelyek 90% -a kõkemény üzleti angol. Anno azért regisztráltam, már szerettem volna tágabb ismereteket szerezni a devizapiacról. Tudom a Forex, bankközi devizapiacot és én voltam az a csúnya aki egyszerûen le devizatõzsdézte ;) Úgy gondolom ha szakmailag helytelen is ez az elnevezés, az emberek számára közvetlenebb. Ez a Marketiva cég ahova én regeltem be, annak idején 5 USD kezdõtõkét is adott, mint igazi pénzt a \"Live Forex\" számlámra. Mostanság már összevissza adja a kezdõtõkéket. Van akinek 2,5 USD, van akinek 5-öt meg akadt olyan is amikor valaki 15 USD -t kapott.
Mondjuk tök mind1, mert rövid idõ alatt egyikkel sem lehet nagy összeget kaszálni. Ennél a cégnél a befizetés \"deposit\" caak 250 USD. Végeztem összehasonlítást, pl. a sokak áltla kedvelt BPForex céggel kapcsolatban is.
Hát nem tudom . . . a BPForex -nél a pénzbeküldés minimuma 1,500 EUR. Ehhez képest a Marketiva 250 EUR összege eltörpülni látszik. De ismerek más cégeket is ahol egyenesen 3000 EUR a beugró. Mindenki döntsön a számára legjobb cég mellett. Én csupán egy kis összeállítással itt: link és mindazoknak akik már tagok, de szeretnék megismerni a Marketiva ún. Streamster.exe szoftverének a használatát itt: link
prezentáltam. Remélem ezzel sok embernek segítettem.
Nem szoktam sûrûn írkálni a portfolióra, csak néha de akkor igyekszem mínõségi hozzászólásommal gazdagítani az adott témát.
Törölt felhasználó 2007. 05. 16. 20:49
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
nem kellett volna új topikot nyitni szerintem, elég sok forexes topik van már.
nézd meg ezeket is:

www.bpforex.hu
www.whselfinvest.hu

Topik gazda

Misi78
4 3 3

aktív fórumozók

friss hírek További hírek