hello,
az ügyes forgalomgenerálással a 180 napos átlag már 3368 Ft.
A privatizáció még jó pár hónap, addig ez az ár mindenképpen emelkedni fog.
LT szerintem biztosra megy: nem tudja még mennyit ad a szakmai az ápv csomagért, ezért a 180 napot ügyesen nyomják felfelé. ha enél többet ad a szakmai az jó neki, ha nem akkor meg ott a 180 napos átlag... és az osztalékról még nem is beszéltünk. ami ha pl. 1000 ft, akkor ma egy antenna 4700 pénzt ér... ez pedig napról napra több...
Párszor még átkötik a nagy csomagokat aztán 3800 lesz az átlagár. De a lényeg a lényegben : Kifizetik az osztalékot először , még ebbe az évben aztán jöhet a privi. De addig még lesz egy kis tuningolás , jönnek majd ujabb kedvező hirek . pl. postával lesz egy nagy kavarás,....
A Raiffeisen 5%ala csokkentese elegge figyelemre melto egy ugylet volt.Most mar 5% alatt maszkalhat ide oda anelkul , hogy bejelentesi kotelezettsge adodhatna.Nem arra akarok most utalni, hogy; figyelem sok van meg pld 2%-ig. De az biztos, hogy (folfele) mar csak egy 0.4% hianyzik egy bejelentesig.Igen sok reszvenye maradt azert. A reszveny tomeg megtartas viszont nem igazan vilagos meg elottem , hogy vajon mi lehet a spekulacios hattere. Egyszeruen azert csak egy spekulaiora gondolok a Raiffeisen reszerol, ugyanugy mint amikor a Zalaban megjelent az AEB es midenki az IGPI -rol hiresztelt. Az "ororsz" -rol meg nem tudom, hogy mit gondoljak mast; o nekem azert meg elegge kis palyasnak tunik. Tudom , hogy ez nevetseges amit most irtam, vagy, allitani probaltam.De valahogy ugy ertem, hogy van neki fontosabb is mint ez az antenna ugylet.
Ez is egy lehetséges változat, viszont a kérdések... a vodka pénz másképp nemnagyon jöhet ki az antennából, csak osztalékkal, ez pedig állitólag 1000 - 1500 ftnyi részvényhányad, ezenkivül az a bizonyos 3920 -as illetve a másik 3780 -as óriáskötés nem épp arra utal hogy ezek alatt a szintek alatt bukó lehetne a papirban. Sőt, az orosz biztos jobban tudja mit csinál mint mi :)))
Szép, szép, amit Döme ír, de azért a logikában van egy kis buktató. Írja, hogy a priv-ig csak emelkedhet a mozgóátlag. Miért is? Tegyük fel, hogy lesz osztalék, a hírre először felmegy (bár hónapok óta ez a pletyi, tehát az árban szvsz már egy része benne van), mondjuk 4300-ig, majd esni kezd (pont a nagy osztalék miatt) még az osztaléknap előtt, mert mindenki inkább realizálni akar, mondjuk 3800-ig. Lejön az osztalék, 2800. És ekkor már a 180 napos is csökken... Ez egy lehetséges forgatókönyv. Szóval nem olyan egyértelmű. Ne felejtsük el: a priv. évek óta, a Voda 1 éve, a rendkívüli osztalék hónapok óta story a papírban. A rendkívüli tfh 1000 Ft-os osztalék tehát nem adódik bármilyen szintről az árhoz... Más megközelítésben: a rendkívüli osztalék story-ja néhány hónapja merült fel. Ekkor 3200 körül járt. Ez azt jelenti, hogy a jelenlegi árban kb. 600-nyi osztalék már benne van.
Antenna 180 nap...
az ügyes forgalomgenerálással a 180 napos átlag már 3368 Ft.
A privatizáció még jó pár hónap, addig ez az ár mindenképpen emelkedni fog.
LT szerintem biztosra megy: nem tudja még mennyit ad a szakmai az ápv csomagért, ezért a 180 napot ügyesen nyomják felfelé. ha enél többet ad a szakmai az jó neki, ha nem akkor meg ott a 180 napos átlag... és az osztalékról még nem is beszéltünk. ami ha pl. 1000 ft, akkor ma egy antenna 4700 pénzt ér... ez pedig napról napra több...