A topik nyitásával nincs bántó szándékom, sőt még reagálunk és figyeljük is a cselekményt, de kéretik innentől ezt használni folyamatos közvetítő célokra.
Drukkolunk, személy szerint shortolom akkor a fősulis ponthatárt:)
A mai gap up az volt az éjjeli vicc, hogy már valami legyen az én kis saját Mtelekom topikomon. Erős versenyhátrányt éreztem veletek szemben, nem voltam elküldhető a saját tocsikomba:):)
én csak reménykedem. illetve az a hír amit mondtál, azt hittem még az nem jött ki csak sejtik hogy jó lesz és majd vmelyik nap. de akkor benéztem mert estünk rá :(
Áhh mínuszban dobni... nem jó... De majd a következő jobban fog sikerülni ;)
Gill: Miből gondoljátok hogy emelkedni fog? Lemaradtam volna valami jó hírről? .. Amire én gondoltam hogy jó hír az szärt sem mozdított felfelé, ellenben jól bezuhantunk..
én dobtam minuszban 674en, a 667 való visszavásárlás nem jött össze, basszus ha eladok minuszban midig emelkedik....... lehet ezt kéne játszanom 1-1-1-dbokkal???
Törölt felhasználó2010. 07. 22. 11:35
Előzmény:
törölt hozzászólás
"holnap bejöhetne :D 720-on nyitna és még aznap elmenne 800-ig. persze csak ha az öntő pajti nem szól bele. de nézzétek csak meg az otp-t meg a az usát. azok is mennek, mi meg itt toporgunk. szánalmas!!!
nesze,nézd meg, megint betartja a 674-et!!!! pedig sokkal fentebb is eladhatná. ez hülye??"
worfi :)))
bár mondjuk én is eltűrném, ha holnap magasan nyitna.
Törölt felhasználó2010. 07. 22. 11:32
Előzmény:
törölt hozzászólás
Na visszaértem, csak értekeznem kellett :S
Naszóval.. dekár hogy 669 nél nem tudtam venni, de amit írtál, hogy gap up... számomra hiheteltlen. Majd ha látom. :)
TELEKOM online közvetítés
Köszönjük.