kokopeti

Regisztráció: 2019-03-21 08:37:22

Hozzászólások száma: 218

Utolsó hozzászólás: 2019-10-22 21:06


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 3
Népszerűség: 5

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2019-10-04 17:21-ig (3 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedés

utolsó 20 hozzászólás

A Fidesz rendbeteszi az országot kedd, 21:06
Engem lehet sértegetni, ha nincs alapja fel sem veszem! Csak röhögök, ha le libsiznek, le kommunistáznak, le hazaárulóznak, lemigránssimogatóznak. Elgondolkoztam, hogy az igazság, a nem igazság, vagy mi fáj neked ennyire, a valóság, az amit rejtegetsz, vagy mi?
Mi lenne ha elhagynád a topikot és keresnél magadnak valami vasrást, vagy ahogy  hívtad!
A Fidesz rendbeteszi az országot kedd, 11:52
Már megbocsáss, de egy román liberális 'vatrás'-nak tituláltál! Miközben társad elismerte, hogy beszéli a magyar nyelvet, nota bene, nem Magyarországon él. Ukránokról és szerbekról, meg székelyekről beszélt, vajon hol élhet? Csak annyit kértem, hogy aki nem itt él, az ne szóljon be az itteni politikai helyzetbe!
A Fidesz rendbeteszi az országot kedd, 09:23
Google a barátod! 
Mityukám, mityukám, TE is Romániából osztod az észt! Pénzért teszitek vagy ez a viszonzás a papírokért?
Múltkor moderáltak pár napra, mert románnak neveztelek titeket, erre kiderül, hogy nem jártam messze a valóságtól.
*
HPeter/Seldon/Mityu miért nem a hazátokban politizáltok?
A Fidesz rendbeteszi az országot kedd, 09:20
Nem tudom miről beszélsz, nem ismerem ezt a szlenget.
Magyarországon élő magyar, nem holmi "papírmagyar".
A Fidesz rendbeteszi az országot kedd, 08:24
Túl sok volt a csíkóla! Vigyázz magadra! Soha ne legyen mögötted senki ;) És hagyd békén a magyarokat, nem itt élsz, ne zavarjanak az itteni dolgok és ne is szólj bele!
*
Mult noroc! Tovarăș român! Orban o va face!
A Fidesz rendbeteszi az országot hétfő, 22:34
Külföldről dumál.... otthon már nem bírják és senki nem áll vele szóba..... Fogalma sincs a helyzetről, csak a kötelező propagandát nyomja. 
http://www.hetihirek.hu/kozelet/politika/politika/oszagos/periszkop--uzemanyagarcsokkentes-tallai-modra%E2%80%A6
Fidesses-Sorosos-MSZMP/KISZ-es fiúk. TE ezek ugyanazok az arcok!!!!
A Fidesz rendbeteszi az országot hétfő, 22:29
Song Simon, Safar Ahmed, Aboul-Hosn Hussein és Dabous Fayez is önkormányzati képviselő lett, rettegjünk a migránsáradattól! Mind fidesses képviselő, migráns és adót fizet, itt, Magyarországon! TE pedig külföldről dumálsz bele a magyar helyzetbe, trollkodsz és beszélsz hülyeségeket! Szerbia és Ukrajna nem az EU tagja, szóval akkor tudjuk milyen állampolgár ~is~ vagy. Mindenkinek jobb lenne, ha ott osztanád az észt, meg a rettegést.
*
https://index.hu/belfold/2019/08/28/safar_ahmed_fideszes_kepviselo/ 
https://hirklikk.hu/kozelet/a-fideszes-japan-megved-bennunket-az-idegenektl/354472
https://www.delmagyar.hu/mako-es-kornyeke/magyarcsanadon-arab-haziorvos-rendel-4075909/ 
http://fideszujpest.hu/kepviselok/oenkormanyzati-kepviselk/item/79-dr-dabous-fayez.html
A Fidesz rendbeteszi az országot hétfő, 20:56
Van, mert a Magyarországon adófizető embereket többre értékelem, mint azokat, akik külföldről szólnak be az itteni helyzetben, anélkül, hogy saját maguk érzékelnék azt, ami itt folyik! 
*
Mond mi jogon szólsz bele az itt zajló folyamatokba? 
Mond a saját hazádban is ilyen aktív vagy, vagy ott már nem fogadnak el?
Tudtad, hogy ha Magyarországra költöznél, akkor te is migráns lennél?
*
buna seara esti roman?
A Fidesz rendbeteszi az országot hétfő, 17:24
Kinél? Annál a magyarnál, aki itt született, itt fizet/fizetett adót, most külföldön tanul, vagy dolgozik vagy azokkal szemben, akik itt szenvednek az orbán rezsim alatt minden nap, fizetik a 27% ÁFÁt stb? Azzal szemben, aki sokszor a nyelvet sem beszéli, aki nem élt itt soha és nem fizetett adót? NEM, nem fontosabb!!! (A második világháború után voltak, akik MAGYARnak vallották magukat! Vagyonukat elvették és  és ide küldték őket vagonokban, ezek meg úgy mondanak véleményt, hogy nem éltek itt soha - Lfsz járna nekik, nem szavazati jog!!!)Egyébként mondhatnád, hogy kárpátaljai, vajdasági, DE te is külföldinek titulálod őket! Lehetne MAGYAR úgy is, hogy nem szól bele az itteni politikai helyzetbe, ha már nem itt eszi a penész, nem itt dolgozik, nem itt fizet adót, nem a Zorbán alatt él!
A Fidesz rendbeteszi az országot hétfő, 16:51
Azzal egyetértesz, hogy magyar állampolgár nem szavazhat levélben, csak a korábbi/jelenlegi román, szerb és ukrán. Aki nem itt fizet adót és soha nem is fizetett? A számítást gondold végig! Ülj le fiam, matek egyes! 
A Fidesz rendbeteszi az országot hétfő, 15:55
"A Magyar Hang kikérte az NVI-től az erre vonatkozó adatokat, eszerint Budapesten összesen 56 303 fő nem magyar állampolgár szerepelt a névjegyzéken az október 13-i önkormányzati választás során.Ebből:
 • az Európai Unió más tagállamának állampolgára: 37 121 fő,
 • bevándorolt 5745 fő,
 • menekült 1150 fő,
 • letelepedett 12 287 fő”.
Vagyis, ha a minden egyes uniós külföldi el is ment volna szavazni (ami a sci-fi kategóriát kimerítené, tekintve a fővárosi 51,4 százalékos részvételt) és mindegyikük Karácsonyra tette volna a voksát, akkor sem ők lettek volna a mérleg nyelve, mert 10 ezer szavazat még mindig hiányzik." https://hvg.hu/itthon/20191021_Kosa_elmelete_megbukott_Nem_az_unios_kulfoldi_szavazatokon_mult_Karacsony_megvalasztasa
A fidess pedig 1150 fő menekültet telepített Budapestre!!!! ????? Vagy mi? 
KÓSA LAJOS HAZUDOTT a választásról, mert nem szavazhatott 90.000 külföldi Gerire!
A Fidesz rendbeteszi az országot péntek, 18:12
Nem láttam, hogy már bent van.
A Fidesz rendbeteszi az országot péntek, 18:11
Kis ízelítő abból, amit a fidess demokráciának értékel, valójában a jogokkal való visszaélés, közben az I. kerületből éjszaka viszi haza a polgármester teherautóval a "könyveit". 
https://index.hu/belfold/2019/10/18/nagy_gabor_tamas_gerencser_ferenc_momentum_video_dobozok_teherauto_onkormanyzat/
A Fidesz rendbeteszi az országot péntek, 16:07
a faxomba kiabálsz itt megint! Folyamatosan!
A Fidesz rendbeteszi az országot péntek, 09:32
Érintheti! A fidess trollhadsereg működésése sokrétű. Minden fidesses vezetőnek - központi elvárás - hogy legyen egy kb 20 fős csapat a háta mögött (sokan nem tudnak ennyi önkéntes, támogatót összeszedni, hazudnak a központ felé), akiknek a feladata a központi utasítások végrehajtása,  közösségi médiafelületeken való megjelenés (pl facebook), ismeretségi háló kiépítése.  Ennek a hálózatnak adnak központilag utasítást (pl.: egységesen közzétenni, megosztani a központ által meghatározott cikkeket, képeket). Vannak szavak, melyeket használni kell visszatérő jelleggel, ezeket mindenki ismeri (ballipsi, migráns stb.). A megfelelő hű és aktív embereknek később más csatornán adnak juttattást, itt mindent el lehet képzelni. Adminisztrációs helyek az önkormányzatnál, állami cégnél, EU támogatatások (lásd uborkai csikóla). Szóval az önkormányzati választás elbukása érinti a "hadsereg" megélhetését is.
A Fidesz rendbeteszi az országot péntek, 08:55
Megváltozott a világ! Elfogadják a másságot! Téged is! ;)  A felvilágosodás időszaka sokat lendített a világ fejlődésén!
A Fidesz rendbeteszi az országot péntek, 08:53
Ezek után nincs bennem csodálkozás, hogy fidess szavazó vagy, ha ennyi a lényegfelismerő képességed. Nem, Karácsony nem a fidess, nincs konkrét listája (kubatov), ahol a teljes közigazgatásban tisztogatás zajlott le az alapján, hogy ki milyen pártszinpatizáns volt. A lényeg: ha dolgozik, azaz szakamilag megfelelő, akkor maradhat. Korábban is kihelyezte a szivárványos, sőt a székely zászlót is. Nem csinál mást, nem hirdet mást, mint korábban! Tudom ez zavaró, nem azt csinálja mint a fidess, mást mond mint amit cselekszik! Isten, család, haza vs Krvák, dorogok, gengszterek! Még egy dolog, nem lesz olyan könnyű a propaganda terjesztése! Megértem, ha ott a babszem a feneketekben, még a végén kiderül, hogy általatok alkalmatlannak minősített jelölt jobban csinálja, mint az általatok legalkalmasabbnak ítélt :D :D :D :D Budapestnek 5 évig minden nap Karácsony!
A Fidesz rendbeteszi az országot csütörtök, 13:59
az m1-nek, Orbánnak, fidess politikusnak ezt hányszor kellett volna leírnod csak az elmúlt egy héten?
A Fidesz rendbeteszi az országot csütörtök, 13:36
Soha nem gondoltam volna, hogy egy pszichológiai kórleírás bájos!:D Bamegna' összességében magától is retteg. Október 23-án lesz dolgunk a gráczi orvosoknak.
A Fidesz rendbeteszi az országot csütörtök, 09:55
Példa volt arra, hogy mit hirdet. A liberális nem egyenlő a nyitot házasság, saját neméhez vonzódás elfogadásával, de ott több az esély a másság elfogadására. Ha valaki meleg és hasonló neművel videózzák le, okoz e ez meglepetést, vagy felháborodást. Nem. Ha valaki azt hirdeti magáról: család az első (meg nem lopok, csalok, kokainozok) és kiderül róla, akkor ha én is kokainozok akkor is jogos elvárás a lemondás várása, bár lehet kisebb a felháborodás. A hitelesség elvesztése a fontos.  TOVÁBBÁ: Közszereplő, olimpiao példakép, polgármester, politikus ne kövessen el BŰNCSELEKMÉNYT itthon és külföldön se!
 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek