Gyermekeim! A rendkívül sikeresnek mondható TVK szputnyik után, egy újabb üstökös megjelenésére lehet számítani. A céget NABI-nak hívják és NA, BIza, hogy érdemes venni. Hogy miért? Mert fel fog menni az ára...
Erősen fontolgatom, hogy - M.P. "tőzsdeélénkítése" ellenére is -felszámolom hazai befektetéseimet és elvonulok a német tőszdére.Az ottani politikusok remélhetőleg kevesebbet bohóckodnak, így kisebb károkat is okoznak.
Szerintem ha megáll az esése akkor 1-2 napon belül. Mult héten is ez volt de szerintem megint ez lesz csak mondom az alját kell eltaláni de még biztos fog esni mert valoszinü hogy lesz egy kamatemelés és arra is esni fog a tözsde....
Meg szerintem az otp a legstabilabb részvény a magyar tözsdén a mai esése ellenére tehát szerintem nem gondolok hülyeséget. Nektek mi a véleményetek erről?
Elgondolkodtam... Tu lajdonképpen nem is értem, miért esik a PPLAST árfolyama... Van egy hír, ami nem is bizonyított egyelőre. De tul. képpen még mindig nem tudom, hogy miért esik? Hiszen ha igaz is, akkor milyen jó hír lenne az (a papír szempontjából), hogy annak fő tulajdonosai akár ölre is mennének a papírért! Ha meg nincs közük hozzá, akkor miért változik? Fundamentális alapon, csak azt lehetett hallani, hogy költséget racionalizálnak... L ehet, hogy a múltkor nem sikerült olcsón elég tul. -részt szerzniük, és most egy ilyen veretes kampánnyal gyorsan lejjebb ütik az árfolyamot? Ráadásul Fehérnét sem értem... Odamegy a PSZÁF-hoz, hogy valami nem OK a tul-ok körül...Majd ezek után győz a KGY-n és miután a PSZÁF tájékoztatta az eredményről, a társaival jól megveretik az elnököt. Persze utána kiderül, hogy a megbízó nem is tudott a vizsgálatról, aki fínanszírozta, az nem is kötött ilyen ügyletet... Ha Mátyás király annak idején ilyen feltételeket támasztott volna a szegény lánynak, akkor nem lett volna belőle dinom-dánom... Persze az idők változnak...
holnapi napra: nyitáskor lefelé, de délután már emelkedés. szerintem kb. 10-12 között érdemes lesz már venni. ui: ha mellé, akkor kéretik az anti-topicba áthelyezni a fenti szöveget
Törölt felhasználó2003. 06. 19. 08:41
Ma venni kell a Matávot biztosan emelkedik nem is keveset! Tegnap a DT is emelkedett!! Vegyete k Matávot!!!!!!!!4
Törölt felhasználó2003. 06. 19. 09:25
Úgy látszik nem reagál a DT-re! MIndet eladtam ez 800 alatt fog zárni!!!
VRICSIKE! Komoly tehetséget mutatsz a mellételitalálásban. Néhány perc alatt változtatod gyökeresen a véleményedet. Mindig rossz irányba... Ajánlom Neked is a Lehoka átal létrehozott fórumot.
Fél éve nem beszélnek másról, csak a konvergencia hatásról. Előtte pánikot kelteni, jó lenyomni az árakat és ezen bevásárolni..valljuk be nem is rossz ötlet.
TIPPSAROK