Nem biztos, a német hangulat- és beszerzési indexek régóta lefele mozognak, az olaszoknál meg durva világ jöhet a bankokra, ha tovább emelkednek a kamatok (rengeteg államkötvény van náluk).
Ühüm ... Tegnap pont ezen polemizáltam. Már lazán az alsó sávjában vagyunk a jövő májusra várható reális árnak. És ez nem olyan széles sáv. 1000-1500 Ft. Persze januárban is inkább tovább húzták mintsem visszahozták volna ... Örömködés van.
"Mi lesz ebből?" Lókaki. :) Bizonytalan indikátor szerint 150 forintos körüli sáv a mai napra. 11200-11350 között. Egyik verzió. A másik egy 400 forintos sáv inkább lefele. Nyitótól sok minden függ. A második verzióhoz 300 alatt kell nyitni és 300 alatt kell maradjon. Ez lenne a napi max. Az oldalazós, longos verzióhoz fölé kell menni 300-nak. Egyébként gőzöm sincs. Veszik mint állat. ha kiáll beesik. Mikor áll ki? Bármikor. A charton mindig van olyan szitu, hogy miért épp akkor. Pld ma ... Vagy majd a jövő héten. Az aljakon nem tud már sok napot tolni. Max öt nap. . Azt, hogy veszik még értem is. Az már érdekes, hogy szinte csak az OTP-t a bluek közül. Azt viszont nem értem kik adják? Záróban több 100k cserél gazdát. Honnan ez a forgalom? . Ha már forgalom. Jellemzően az emelkedés alján, közepén, tetején van kiemelkedően nagy forgalom. A 30-md-s forgalmú napunk szinte középnek számít ... . Big short teória 330-as záró fölött indul a kukába ... Amúgy se áll erős lábakon. Egyedül a 330 tartja.
Jó reggelt! az olaszok bemutattak, készülj Robi, sok pénz kell majd. Viccet félretéve a realistákat kérdem: lehetséges forgatókönyv az, hogy érdemi korrekció nélkül (max rsi pihentetés) ezt dupla csúcsra húzzák ebben a körben? nem túl korai ez? utána sokat kell szinten tartani osztalékig bizonyosan volatilis nemz környezetben.
OTP részvényesek ide!