köszi gyors segítséget. Félve írom le, de én valahogfy inkább erősödést várok, lehet hüje vagyok de valahogy nem értem ezekbe a percekbe a nagy félelmeket.
A tegnap kiszivárgott adatoknak megfelelően javított a világgazdaság kilátásain a Nemzetközi Valutaalap ma megjelent Világgazdasági Kitekintőjében. A friss prognózis az idei évre 1.1%-os recesszióval, míg jövőre 3.1%-os növekedéssel számol a világgazdaságban. A kelet-közép-európai régió jövő évi kilátásait is enyhén felfelé módosította az IMF. Az évente kétszer megjelenő (és két felülvizsgálattal is jelentkező) dokumentum szerint a mély globális recessziót követően a növekedési ráták a pozitív tartományba fordultak. A széles körű állami beavatkozásnak köszönhetően erősödött a keresleti oldal és csökkent a pénzpiacokat övező bizonytalanság és rendszerkockázat - állapítják meg a Valutaalap szakértői, akik figyelmeztetnek: a fellendülés lassúnak ígérkezik és lefelé mutató kockázatok övezik az előrejelzést.
ilyen hírek mellett...ha lesz is korrekció...pánikszerű eladásokkal, óriási zuhanásokkal számolni.....
OTP részvényesek ide!