No de tudod, nincsenek biztos kimenetelek, csak különböző valószínűségű lehetőségek, amiket jól súlyozva, a tévedéseket időben belátva lehet csak nyereségesen kereskedni.
2. hete centire be lehet loni a kovetkezo napi ferozottek szamat, standard modon emelkedik.Kozben kiderul(t), hogy igazabol hazudtak, tobb fronton is... Valoban ezzel lehet "nem panikot kelteni"?
Teljesen jogos az aggodalom. A lényeg, hogy bukni már nem tudok ezzel, esetleg többet nyerni. Azért érdekes ez amúgy, mert egy szokásos influenzában is halnak meg ennyien minden évben, azzal meg a kutya sem törődik, kb. a "szokásos" ügymenet része. De mi is megtettünk a tőlünk elvárható óvintézkedéseket. Illetve a mostanára tervezett utazásokat is napoltuk, amíg nem egyértelműbb a helyzet.
Én Urak, azért ettől a vírustól tartok, ez bele fog köpni casual "levesébe". még ha nem is tör ki (mert jön a tavasz), de azért van hatása, lesz hatása. csak remélem, nem vilgszintű. eddig nem nagyon izgatott, de a tegnapi hír, hogy egy egészséges fiatal orvos is meghal bele (ha abba egyáltalán és nem a kínai kormány tette el láb alól), kicsit aggasztó volt már nekem.
Igen, a világ most ilyen. Ezért is súlyoztam át magamat döntő részben. De látom itt sokan szépen lovagolják Richter és Otp hullámokat is, ezekből én teljesen kimaradtam. A teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy mondhatom nem bánom, mert amikor meg belemásztam akkor majdnem tökéletesen úgy ahogy illik: csúcson venni, aljon eladni. :D No de én sokat tévedek, szerencsére...
Egy a lenyeg, a jo hir is jo, de a rossz meg jobb! Nem tudom mi lesz a vege ennek, de annyi lufi van mar, hogy nem tudni melyik fog durranni... lehet egyik sem, marad az oriasi, mindenkit megvedo, jegybanki ernyo!
OTP Mol Richter Certifikát,részvény , certifikát terápiás topikja
8097.......száguldunk..