írtam, hogy közel vagyok egy végső kiszabaduláshoz, de itt sok papírral eszembe jutott egy régi receptem, a sima sült halra fordításnál rátettem egy sajtos-besameles -reszelt zelleres- fokhagymás-petrezselymes vékony masszát és az utolsó 4 percet fedő alatt így pároltam ez is dagasztó: ) de finom
na az kb 11800 átlag, ha 11900on kiszorod az összeset, összességében nyersz is rajtuk, és lesz egy rakás szabad pénzed . Mert ha ragaszkodsz a bukóban nem adomhoz, akkor a 12200 tuti nyakadon marad. Odáig szerintem nem megy el
aha, jó sok zöldségkörettel , gondolom eddig csak az jutott eszembe, hogy kiolvasztás után rántott hal legyen, de minek tényleg a sok dagasztó bunda rá
írtam, hogy 12200-tól 11400-ig minden száz forintnál van 100 darabom , kivéve 12200-nál 100 darab, utána 12000-től lefelé 11400-ig minden 100 forintnál vettem 100 darabot
Én ezeket a fehér húsú halakat roston sütve szeretem leginkább, kellemesen megfűszerezve. Markánsabb az íze, mintha csak párolnád. Csak nem szabad túlsütni.
senior, van egy zacskó fagyasztott tőkehalfilém a fagyasztóban, még karácsony előtt vettem és nem használtam fel semmire, van ötleted, mit lehetne csinálni belőle?
Az átlag érdekelt volna. Mert ha 12ig esetleg nem megy el, akkor még mindig be tudsz avatkozni, ha az átlagodat meghaladta, és fontos a kiszabadulása. Tehát most lehet érdemes lesz napközben is ránézni, mert lehet 11900nál adni kell majd. Ha biztosra akarsz menni.
ja, és Hathor megjegyzései is rosszul estek, miután beírtam, hogy 8000-től adtam az otp-t de mindig pluszban és volt türelmem kivárni, hogy kiszabaduljak pluszban belőle, és most lenne a végső harcom kiszabadulásra, erre beírta, hogy harakirit követek el , olyan volt, mint egy nagy lesajnálás nem tudom még, hogyan tartok ki 12000-ig, de próbálok
a péntek esti negatív kilátások a fitchtől, a beírások, hogy nagy short néz ki, a közeli kiszabadulás lehetősége , hogy elveszni látszik ...... ezek mind összeadódtak és jó nagy frusztrációt okozott de látod, ma nem léptem be keresledni ettől függetlenül őrlődőm és rajtam a nyúlcipő, csak még nem tettem woody woodpecker fokozatba
Őszintén én nem is nagyon értettelek, miért volt olyan világvége hangulatod a hétvégén OTP kapcsán .. a 12 megnézése továbbra is benne van, az meg pont elég neked . De nyugtass meg, nem azért akarod eladni, hogy aztán párszáz Ft csökkenés után már rohanj vissza venni .. :)
senior, ma egyáltalán nem léptem be a kereskedésbe, teletext-en láttam egyszer 11350-et, aztán 11470-et, gondoltam, adok még esélyt és nem nyulazok ki az amcsik elég bíztatóan állnak ahhoz, hogy holnap mehessen még az otp
a történetet is elmeséltem, hogy kerülnek a borostyánba bogarak, levélkék ---akkor megvan a halhahatlanság receptje? ---kérdezte ---megvan az örök halál receptje ---- ami a borostyánba bekerül, onnan ki nem mozdul ---kivéve a szúnyogot az izé filmben
a mai nap legfontosabbja: itt volt a lányom és a kicsi, és a kicsi csodálatos történeteket mesélt az elmúlt hetéről lovagolt, az iskolában minden jó volt, ----csak a kaja volt sótlan és cukortalan, azaz undorítóan íztelen ---- de manyika néni szerint minden undorító dolgot meg lehet szokni ----mondtam, szerintem az undorító dolgokat nem lehet megszokni ---- erre a kicsi: például a borostyánba zárt undorító pókot? mondtam, egy borostyánba zárt undorító pókot meg tudnék szokni , az legalább nem mozdul, nem pofázik, csöndben van aztán megnéztünk a neten borostyánba zárt izéket, bogarakat, kis leveleket, szépek voltak:)
még sophie-ról: amikor ez történt, sophie 24 éves volt , kb 8 évvel ezelőtt amikor hazament németországba, még egy-két évig tartottuk a kapcsolatot, előtte is kinevezett "tiszteletbeli mamájának" miután hazament, csak angolul írt és nem magyarul az utolsó írása az volt, hogy az apja szemklinikáján dolgozik, az apja örül neki, ő nem, állatokkal szeretett volna foglalkozni azt gondolom, sophie azóta boldog 32 éves lehet most, elfelejthette ezt a magyarországi krav magás állatot, és úgy gondolom, éli a világát
Amíg "veszteségben nem adom el" elvet vallod, addig sokkal nagyobb eséllyel fog mindig a nyakadon maradni magas beker áru papir. Ha a pajkos átlagát figyelnéd, hamarabb szabadulnak, ok lesznek veszteséges eladásaid is, na de cserébe nem ragadsz be egy újabb le kör esetén, hanem ülsz egy rakás cash-en és várod az új beszállót.
egy kis vicces vagy nem is a jövő hétre: sophie, aki a magyar állatorvosi egyetemen tanult, megtalálta ott egy hírdetésemet magyar nyelvórákra na, el is jött és immel -ámmal tanult magyarul aztán bejelentkezett egy krav maga edzésre, beleszeretett a magyar edzőbe, és azután nagyon akart magyarul tanulni, mint a vadállat:) sophie időnként kék-fekete nyomokkal jött órára, kérdeztem, megér ennyit ez a gyilkos sport? ó, igen, mondta, minden rendben van aztán egy napon felhívott, amikor nem lett volna magyar óra vele, hogy felugorhat-e egy levelet angolról magyarra lefordítani, de nagyon fontos lenne, hogy a fordítás jó legyen feljött, jó undorító levél volt, a pasi azt írta sophei-nak, hogy nagyon szereti, de megtartja a barátnőjét is, ha a sophie belemegy sophie azt választotta, hogy hazamegy németországba és az apukája klinikáján vállal állást, mint akármi ezzel győzött az apukája, mondta, mert a az apja pénze és a magyarországi kudarcok meggyőzték, hogy egy ilyen országban, ahol krav maga edző becstelen, nincs több keresnivalója
nagyon mérges vagyok pár száz forint hiányzott volna, hogy kiszabaduljak az otp-ből egy biztos: még egyszer nem csinálom végig a hatalmas esést és minuszokat
az mellesleg vicces, hogy a németeknél az infláció 10,4-ről 8.4 re csökkent, itt meg őrjöngetik az inflációt , és az nmb is őrjöngeti emberek, gondolkodjunk már túltolva itt minden
ma bementem a lidl-be, szétrabolták a boltot minden, amit a hétre hírdettek, hogy olcsóbb, kifosztva a bolt ráadásul egyre szarabb nemhogy az olcsóbb termékek, de a megszokott termékek is hiányoznak, ráadásul hatalmas gépek járnak állandóan fel-alá a boltban, mint egy háborús övezet, olyan érzés ez a fosh bolt , nézelődőm, erre jön egy hatalmas szar gép és takarodnod kell, mert különben letarol borzalmas
van egy festmény nálam, nem az enyém, a lányomé egy ló és egy ember előtte háttérben egy gyönyörű fa így leírva semmi kicsit shagall-os beütésű és naív stílusú szeretem ezt a hatalmas képet itt nálam szép, jó festmény jó vele együtt élni jó ránézni jó együtt élni egy festménnyel, amit szeretek
Hathor, nagyon büszke voltál arra, hogy futurban 17-től nyertél 32-ig én is benne voltam, de a 17-es vételem elég hamar eladtam 20-on, aztán a 21-28-as vételeim eladtam 32.4-ig ---- visszaolvashatsz, így történt nemrég a 23.3-as vételeim egy része kiment 27-en de nem ez a fontos, hanem az, hogy ha sikerült eladnod valamit, szinte őrjöngesz utólag nem kéne ennyire őrjöngened de tényleg
picikém, mi a harakiri hogy 8000-től bírtam idáig és nem adtam minuszokban? nagyon sok otp-t adtam 8000-től -11400-ig ha most neked lesz igazad ---- sok idő után-----, hogy nagyon vártad a shortot, nekem már nem fog annyira fájni az eladás de egyáltalán értetted, hogy miről írtam? azt egyáltalán értetted, hogy 8000-től futtattam ki a vételeim idáig?
azon gondolkodom, hogy hétfőn valószínű hatamas shortokat küldenek az otp-re és azon gondolkodom, hogy szerencsémre nem 8000-nél küldték rá ezeket a shortokat elképzelem, hogy 8000 körül volt 450 otp-m, elképzelem, hogy majdnem sikerült 12000-en kiszabadulni, és elképzelem, hogy most könnyebb lesz olyan döntést meghozni, hogy 100-200-300 minuszban eladni otp-t, mint 3400 forint minuszban, ahol ezekkel a cuccokkal tartottam 8800-nál nem túl nagy kockázat már innen még adni otp-t, vállalva, hogy minuszban adok 11700-as vételt nem bolygatom, de az alatta levőket lehet, kicsit
leves