Topiknyitó: Portfolio 2017. 02. 01. 19:32

Kétharmados többségben a budapesti olimpia ellenzői  

Ugrás a cikkhez
Több mint kétharmados többségben (68 százalék) vannak azok, akik nem támogatják a rendezést, mert azt gondolják, hogy túl sokba kerülne, és azt a pénzt inkább hasznosabb dolgokra kellene fordítani - olvasható a HVG cikkében. A hetilap...

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=243424
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2017. 02. 02. 09:22
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2017. 02. 02. 09:22
Törölt hozzászólás
_pampa 2017. 02. 02. 09:21
Előzmény: #46  Törölt felhasználó
nem lehet véleményem erről a felvetésről?

ha más a véleményem...akkor egyből jön a támadás a "magyar honfitársaim"részéről?

igen aki politikai vagy gazdasági vagy bármilyen más okból bármikor emigrált az ÉN SZEMEMBEN nem MAGYAR!

A HAZÁT KELL SZERETNI, NEM AZ OTT MŰKÖDŐ RENDSZEREKET, POLITIKAI, VALLÁSI CSOPORTOKAT!

Aki elhagyja az hogyan tudja megvédeni a jövő generációja számára?

Nagyon sok hazaszerető ember adta az életét azért, hogy most mi itt ezen a megmaradt területen magyarként magyar nyelven(!) beszélgethessünk!

Sohasem feledjük őket!

exmnbs1 2017. 02. 02. 09:21
Előzmény: törölt hozzászólás
Azt hittem madárinfluenza szakértő vagy
Törölt felhasználó 2017. 02. 02. 09:19
Előzmény: #51  elemes
Csatlakozom, teljesen egyetértek.
Törölt felhasználó 2017. 02. 02. 09:19
Törölt hozzászólás
elemes
elemes 2017. 02. 02. 09:17
Előzmény: #50  Törölt felhasználó
"börtönbe zárni, és vagyonelkobzásra ítélni az elmúlt 20 év összes korrupt politikusát, cinkos rokonságát és haverjaikat."

F. Várkonyi Zsuzsa szerint a bosszúfantáziák fontos szerepet játszanak a lelki egyensúly megtartásában, ha nem viszi túlzásba az ember.
exmnbs1 2017. 02. 02. 09:17
Előzmény: #49  elemes
Akar ki is adhatnak a híveinek is hogy írjak ala.
Aztan ha lenne szavazás ugy szavaznak ahogy akanak.
Törölt felhasználó 2017. 02. 02. 09:15
Előzmény: #42  Törölt felhasználó
De, bizony kell foglalkozni ezzel. Ugyanis van itt egy politikai oldal, amely a nem velük lévőket másfél évtizede hazaárulózza. Bizony rá kell mutatni, hogy ez nem hogy nem helyénvaló, de rengeteget ártanak vele a magyarságnak. Én 2002-ben komolyan vártam, hogy a kokárdás kampanyban lesznek olyan jobboldali hazafiak, akik kimondják, hogy NEM, ezt nem lehet csinálni. Azóta tudom, hogy 0 hazafi van a jobboldalon, ezek ugyanolyan kommunisták, sőt rosszabbak, mert aki nem velük van, az nem hogy ellenük, de szerintük a Nemzet ellen van. Szerintem magyar nemzeti összefogás csak akkor lesz, ha ezeknek a vezetői már a börtönben ülnek, a hívek pedig szégyellik magukat az elmúlt 2 évtizedért, és nem azért, mert hülyék ak, és tamogatták a Fideszt, hanem azért, amit honfitársaikra mondtak.
elemes
elemes 2017. 02. 02. 09:15
Szóval ha néhány hozzászólót netán orosz ügynöknek merészelek nevezni, az tilos.

Amikor ezek az orosz ügynökök megkérdőjelezik mások magyar mivoltát, azzal mi a helyzet?

Megkérdezem a moderátort, hány nicket foglalhat még pampa, nem kéne esetleg IP tartományt tiltani.
Törölt felhasználó 2017. 02. 02. 09:13
Előzmény: törölt hozzászólás
Az a baj ezzel az érveléssel, hogy van jobb módszer az olimpiánál.
Ennél nagyságrenddel olcsóbb börtönbe zárni, és vagyonelkobzásra ítélni az elmúlt 20 év összes korrupt politikusát, cinkos rokonságát és haverjaikat. És nagyobb lenne a társadalmi és gazdasági haszna is az ország számára. Továbbá azt csinálhatnák országszerte, nem csak a budapestieknek kínálna lehetőségeket.
elemes
elemes 2017. 02. 02. 09:12
Előzmény: #34  Törölt felhasználó
De, simán lehet :)

Az illiberális rendszerek működésében fontos szerepe van az ellenségnek, akit hibáztatni lehet, ha valami nem jól sül el. Magyarországon a parlamenti ellenzék (az LMP kivételével) pontosan úgy viselkedik, ahogy az Orbánnak a legkedvezőbb.

Orwell nagyon tudta ezt.
Törölt felhasználó 2017. 02. 02. 09:11
Előzmény: #46  Törölt felhasználó
Már kérdeztem ezt tőle, szerinte az '56-ban kimenekültek se magyarok. Van az az szint, ahová már nem érdemes szórakozásból se lesüllyedni.
exmnbs1 2017. 02. 02. 09:09
Előzmény: #41  _pampa
Bar rólad is ezt mondhatnánk....
Törölt felhasználó 2017. 02. 02. 09:09
Előzmény: #39  _pampa
Akkor akik a szockóban emigráltak, de nem mert nyíltan üldözték őket, hanem mert korlátozottak voltak itthon az előrejutási lehetőségeik, azok sem magyarok? Vagy akik a fasizmus, a Horthy rendszer, esetleg a Monarchia idején? Ki vagy te, hogy meghatározd, ki a magyar? Milyen alapon formál jogot egy politikai oldal, hogy lehazaárulózzon mindenkit, aki az olimpiai kérdésben ellenük van, vagy csak szimplán nem velük van politikailag? Nem szégyelled ilyenkor magad? Ha van hazaárulás, akkor ez az, amit műveltek, igyekeztek megosztani a nemzetet, kirekeszteni sok millió magyart. És akkor még van képetek nemzeti oldalnak hazudni magatokat. Bocs, de a magyar szó már foglalt, találjatok ki mást a mozgalmatoknak!
Törölt felhasználó 2017. 02. 02. 09:08
Törölt hozzászólás
exmnbs1 2017. 02. 02. 09:03
Előzmény: #28  ts3
Ma beszéltem valakivel meg nem ütköztek az aláíró standokban, de mindenképp aláírják a férjével.
Mas is lehet így
exmnbs1 2017. 02. 02. 09:02
Előzmény: #28  ts3
Ma beszéltem valakivel meg nem ütköztek az aláíró standokban, de mindenképp aláírják a férjével.
Mas is lehet így
Törölt felhasználó 2017. 02. 02. 08:56
Előzmény: #37  Törölt felhasználó
tökéletesen igazad van, de kár ezzel foglalkozni, nem érti, nem is fogja soha, ez van -

az ilyen felfogás a magyar nemzetnek ÁRT és nem használ
lsd számtalan történelmi példát

szégyen és szégyen
_pampa 2017. 02. 02. 08:54
Előzmény: #33  exmnbs1
én is láttam egy párat. pont azt a szintet hozza amit a párt is.

vicc kampány egy vicc pártól.

szvsz

ui. amúgy szórakoztató. nem rossza, ha a maga területén nézzük. :)

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek