Nem értem a kérdést ! :-)
Milyen forgalomra gondolsz kedves Lac ?
Az egis forgalmára, a ricsi forgalmára, úgy globálisan a bét forgalmára, vagy a Lágymányosi hídon áthaladó forgalomra ? :-D
Ezüst-kolloid !!!
A férjem is beteg volt, 2 hétig nyomta ő is, mint a Te 5 évesed.
Én ittam az ezüstöt (2 liter vizben 1 kupaknyi), és az égvilágon semmi bajom.
Köszi! :)
Most kivételesen én csak szenvedő fél vagyok :))
A vírusgazda az 5 éves, ő már 2 hete nyűglődik vele antibiotikummal együtt. És mivel éjszakázni kellett vele, meg össze vagyunk zárva... törvényszerű volt, hogy előbb utóbb elkapom.
Hozzá képest teljesen jól nyomom, holnapra már csak egy kis nátha szerűség marad, a neheze már hátra van.:)
De most már tényleg megyek, elfáradtam :)
Nekem nagy volt a szám, amikor eladtam hét közepén, hogy majd lejjebb visszaveszem, de sok nyuszi most bátrabb nálam, az biztos ! :-)
Inkább nem.
Ez a mai határidős zárás mit hoz vajon ?
Pontosan, úgy ahogy írod :)
És most kicsit le is hajtom, mert rányomulok az inhalátorra, a napokban ő lett az egyik legjobb barátom :)))
Ügyesek legyetek :)
A kormány szépen elbánt a magyar tőzsdével:(
Lassan átpártolok a CFD kereskedésre.
Kedves Amsterdam!
Nem látom most azt a pozitív indokot amiért érdemes lenne visszaszállni a Richter-be.
Nincs egyelőre a Bux-on fizető képes kereslet:)
Kedves Pepe!
Hálás lennék, ha nem ennéd a húsom, mert van most elég fizikai fájdalmam anélkül is, három éjszakás 40 fokon vagyok túl, nem vágyom most szado mazora :))
Szerintem az időpont alapvetően teljesen mindegy. A korrektség kedvéért akartam csak jelezni, hogy nem fogom tudni az adott időpontban elkezdeni.
Egy másik fórumon olvastam a Polotinusról: "Ami pénzt a részvények eladásával bevontak, azt hozzáadjuk a meglévőhöz, már 2000 Ft feletti árfolyam adódik :)"
Kedves Molnta!
Egyem a husodat:) emlékeim szerint a japán sráccal állapodtál meg, személy szerint Én szeretném látni milyen nívós étterembe akar elvinni vacsorázni azért tartom a pontos időpontot:)!!!!!!!!!
egis topik