Ricsi sejtem miert esik, (egyik cegnek ki kellhet taraznia egy portfoliojat szemelyvaltozasok miatt, s magyar reszvenyek kozul csak ez volt benne nekik), igy csak atmeneti esesre szamitok, ha nem reagalja tul a piac erzelmileg, pattannia kell, hisz meg az eredmenyek is jobbak picit a vartnal.
A feltorekvo piacok mar csak ilyenek. Nagyobb novekedesi potencial, nagyobb kockazattal. Ha rossz a hangulat, akkor eloszor innen viszik ki a penzt, de ha moka es kacagas van, akkor ide fektetik be.
Tozsdezni pedig kizarolag megerzesbol erdemes. :) Az, hogy kinek honnan jonnek a megerzesei mar mas kerdes.
gyorsan és kegyetlenül letört a richter az alakzatból, a TA-nak megfelelően...
ilyenkor mindig elhatározom, hogy többet tanulok...már kb. sejtek dolgokat, de nem elég pontosan..
amíg a háromszögben volt hely, addig megkockáztattam a belenyúlást, de mostanában már nem mertem...
bejött..
Húúú... nadon csúnya... :-(((
MOL-ban is hirtelen elfogytak a vevők.
Nem értem, hogy ebben az országban miért mindig a szélsőségek dominálnak: ha emelkedünk, mi megyünk a legjobban, ha esünk, mienk a pálma akkor is.
A BUX nem ismeri az arany középutat ? :-)Éreztem tegnap, hogy jobb, he nem csinálok semmit, de most nehogy azt mondd, hogy megérzésből nem lehet tőzsdézni ! :-)
egis topik