Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
tudom, na meg akkor éjjel nappal a gép előtt, mert 5után is jó, plussz nyitni egy számlát, a millió egy broki cég közül választani, amiket nem is mindet ismerek. ...Hát az még nem nekem való! /ahhoz még fel kellene nőni! ahhoz a spreadhez, margin callhoz, stb
egyszer biztos lesz, de még nem most! Jelenleg ezt a gondot, ezekkel a lehetőségekkel kell megoldanom. /Tudom, ismerem a korlátaimat!
illetve nem mindig ülök gép előtt sem és ez a legnagyobb gond /robotizálni nélkülem a certit/
...vagy ha dolgozom is, akkor meg...jaj, ott olyan k@k@ a gép, tegnap egy óra volt mire bekapcsolt, és egy net-es oldalt sem volt hajlandó elindítani.
De ha még itthon kiadnám a "parancsot" akkor megcsinálná nélkülem is. ...hát ezen gondolkodom, erre kellene.
itt tobb penzugyi ceg van mint az osszes ceg a Bux-on,
meg 5-10szer annyi nyersanyagceg
...
csak az usaban van 8000-8500ceg amivel erdemes foglalkozni es 15-20000 a vilagon...
:)
tudom, sütöm is (k@pja be)
de azért készülök, próbálkozok, tanulok. /nagyon vizuális vagyok, nekem kell látnom, hogy ha ennyi az ennyi, akkor annyi lesz az annyi, számolva azzal hogy a 17:00 óra az 17óra és nem tovább, de fibókkal, résekkel, fűszerezve az ember talán tudna belőni itt is egy "célár" szerű dolgot, amit előre beállítva, akár eladást, esetleg egy vételt generálhat.
...NEM mondom, hogy működni fog, de át akarom gondolni lépésről lépésre a lehetőséget, és lejátszani elméletben, demon, majd élesben -picivel-
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?