:) :))) :)))))) babos deszkakonzerv még mindig gombnyomásra pattan, megvolt a rendeltetésszerű reakció:
ma, 08:24
Moderációs esemény történt "_Bekre_Pal_" felhasználóval szemben. Moderáció:
Felfüggesztés a "OPUS Global Nyrt." topikban - 2017-12-20 08:24-ig
A moderálás a "OPUS Global Nyrt." topik #69524 sorszámú hozzászólása alapján történt.
A moderátor indoklása: Mehetsz utana te is pihizni. Meg kellene
mar ertenetek hogy a forum nem masok piszkalasara valo. Ba csak ennyit
tudtok akkor olyan topikba menjetek ahol ezt megengedik.
mondtam volna, hogy valószínűleg bárkinek hagyják, de tényleg nem, pl. az én korábbi nickem simán össze van vonva ezzel, vagyis ha azzal lépek be, akkor ugyanide jutok. ergo nem tudnék magammal társalogni, többszörös hülyegyerek mínuszokat nyomni a máskéntgondolkodóknak meg ilyesmi. valahogy nála nem jutott el ugyanide a moderáció. mindegy, lejt a pálya akkor lejt a pálya
Pontosan 1. Mindig ez az egyetlen. Nekem nincs szükségem se klónokra, se sunyi 2., 3. Nickre, stb. stb., mint ahogy te is nyomod, meg a topic címadó is.
Elsőként álljon itt a Portfóió hivatalos véleménye: . "guildenstern október 24. | 09:03 előzmény: #723 deszcsakafi #740 . Azt gondolsz a moderációról, amit akarsz, de azt jó, ha tudod, hogy a "visszaeső" kategória itt is létezik. Ha valakinek a 20. nicknevére is naponta 5 feljelentés érkezik, az más megítélés alá esik, mint ha valakire 8 év alatt alig volt panasz a fórumtársak részéről, és kapott mondjuk 2 figyelmeztetést." . https://forum.portfolio.hu/topics/soros-takarodj/25107?oldal=37
Babosko topic