Kiváló a memóriád. Mondanám, hogy összekeversz valakivel, de nyilván nem így van.
De tegyük fel, hogy én, vagy mondjuk X bíztatott téged, hogy vegyél otp-t. Nem volt igaza, jól tetted, hogy akkor nem vettél. Helyes döntés volt. Bár a többi döntésed fele legalább ilyen jó lett volna. Vagy legalább kevésbé vehemensen propagáltad volna a nézeteidet. Vagy legalább elgondolkoztál volna mások véleményén. Stb.
Ami viszont biztos, hogy én soha senkit nem bíztatok semmire. Magammal vagyok elfoglalva:)
A kisbüfiket pedig cseppet sem sajnálom. Kezelje mindenki helyén a dolgokat, talán ők ezt most egy életre megtanulták. Ennyit megér az a kis tanulópénz.
ezzel a tisztulással nem jársz jó nyomon
és viccelni sem nagyon kéne vele
a kisbüfik 3/4-e már tönkrement ezen a válságon
további tisztulást szeretnél?
milyet? hadd segítsek egy régi cimborának :)
6600-as volt egyébként, amire engem győzködtél 6K-nál, hogy nem azért "vettétek ",hogy elkótyavetyéljétek
rá 1 hétre 3800 lett
így viszont utólag fogadd gratulációmat, az 1500 as vétel valóban impozáns teljesítmény
Már az 1500-asat sem tartom nem hogy a 6600-asat, már ha volt olyan egyáltalán. Egyébként azt mondják, hogy az ilyen válságok, tisztulást hoznak, meglátjuk...
ez jó :)))
ez tetszett
nem gondoltam volna rólad ennyi találékonyságot ha össze kell hordani hetet havat :))
gyere vezesd velem a demómat o)
ne aggódj nem maradok sogáig
szólok meddig csak külön neked
mi van a 6600-as otp-del? tartod még?
Törölt felhasználó2009. 10. 13. 19:44
Állítólag vége a válságnak, USA-ban immár nincs recesszió. Újra itt vannak a régi nickek, benépesült megint az őrültek háza topik, a vezére elérkezettnek látta az időt a visszatérésre:) Már megint valami demo számlát vezet vagy mit. Semmi nem változik, minden a régi...
na szoval amit megbeszeltunk jussival hogy 5% napi nyeronel zarjuk es elrakjuk ahhoz probalom tartani magam
amugy nagyon kacerkodtam vele mint irtam hogy 950-re berakom meg aztan hogy 880-on shortba forditom mint utolag lattuk mindketto bejott volna de megis azt gondolom hogy ez a biztos love elrakas minden nap ez most jobban bejon mint masnapra kockaztatni
egyelore varom a normalis idok visszajottet es addig marad a kenyszeru napi max 1-2 napos tavlatu ki-beugralasok
koszonom de a mai mellett benne van a tegnapi 500-as vetelek is tehat igazabol ket nap eredmenye
bar mondjuk a tegnapi nap celja a penteki maradek short buko nullazasa volt.....
ajjaja.... nagyon ingadoznak a lampak.... lehet hogy....
egyszer volt egy nagy vitank amikor szemelyeskedett an akkor is nyomtam ra meg amikor durvan beszelt akkor is de sosem zartak ki
ezert is voltunk paran felhaborodva hogy ot meg rinaldot sosem lehetett elkergetni
de szerintem nem is zartak ki lehet csak le van adva a csapatnak a drot hogy most akkor ezt kell irni hogy valamit elerjenek vele
lehet felmerik hogy hanyan sajnalkoznak es akkor azok az o embereik
tiszta baromsag az egesz
kulonosen azert mert ha megis kizartak akkor ugyis vissza fog jonni masik neven
:)
basszus en meg 880-nal akartam shortba forditani de mondom nem kockaztatom a nyero napot :) jol beadtak :)
de szerintem ne vidd at holnapra
ezt pillanatok alatt megveheti amerika es akkor megy a rangatas az ellenkezo iranyba...
most a gyj alatt csak napon belul erdemes gondolkozni
0912 határidő
buék:))
csak hogy értelmes legyen:)