a pozició csökkentéssel odáig mentem, hogy most egyáltalán nincs pozim.
Amerika ugrani készül, brókerek esést várnak. Szerintem ez így rendben van. A tüntetéseket, kormány bizonytalanságokat viszont nem számítom piacbefolyásolónak. Nem lesz akkora hordereje.
Szvsz a pozició csökkentés a legokosabb, ha csak benfentes információ birtokában nem vagytok. Ma kezdődnek tüntetések itthon, kormány megint inog, költségvetés céltalan--- ellenben Amerika ugrani készül.
Brókerek esést várnak, legalábbis a kicsiknek ezt mondják:))
Merre?
Női szeszély?Az finom süti.
Szalagosra mást értettem.Tudod,akinek saját totyikjai is van.:-)
Mikor zártam a LONG-ot én is gondolkoztam a fordításon,de jobbnak kláttam kivárni.Nulla forgalom,lecsorgás.
ezt nem ertem
mobius het elejen lecsorgast mondott esest
most tegnap mar lagy bikara valtoztatta azzal hogy ma nagyon fog menni mert tegnap latszott az ero benne
akkor most mi van? nalunk a long az tenyleg long nem?
oda meg nem is volt idom benezni...
en nem tudom mi az :) hehe
na jo kideritettem kozben hogy 3 utcaval arrebb valami barom alat markolos (csatornaznak ugyanis) fogta es atvagta az osszes kabelt a foldben
a lakotelepiek rosszabbul jartak mert naluk meg tv sincs hihi :)
na mindegy
ft megcsinalta szerintem ma a fulet, torik az alakzat irany fel 274-ig
persze az meg nem biztos
de lehet nalunk mar arazzak akoltsegvetes altalanos vitajat okt 23-at meg azt hogy oszko szerint korai meg az euro eloszobajarol beszelni meg hogy baj lehet a tavho afa csokkentessel...hmmm milyen furcsa hogy egesz nyaron kussoltak most meg lassan csostul jonnek a rossz hirek
hat neme gy furcsa kis orszagban elunk mintha minden olyan szepen meneterendszeruen menne :)
hati savozas folytatodhat csak akkor ugrunk vissza az alsoba
20150-19600 talan
zarassal akkor most mar kivarok ha reggel nem sikerult
Én is nagyon gondolkoztam a longon. Szerintem teljesen jó. Mondom, DAX, SnP, Dow csúcsközelben van. A mai nap csak erőgyűjtés, mert túl sok volt az utóbbi napokban az emelkedés. Kicsit lejjebb megy, lehet én is beszállok longra.
csak a shortzárásról maradtál le, de most úgy néz ki lesz még lehetőséged rá
"komoly" a forgalom, hati majd 800k.
egy 300w-os inverter + 100 Ah akku egész nap elviszi a számítógépet, modemestől, :)
basszuskurvaisten az EON-ba!
ket oraja nincs aram most jott vissza
na mi van mirol maradtam le?
a fenebe reggel nyeroben zarhattam volna en is a tegnapi maradek shortot...
mi tortenik? mik a hirek? adjak nagyon vagy veszik nagyon? mekkora forgalom van?
mire lehet szamitani mik a varakozasok mik a pletskak?
2 perc alatt mondjatok el mindent amirol lemaradtam!! :)
a külföldi indexek szeptember közepi csúcsok közelében vannak, szerintem csúcstámadásra készülnek. Emiatt zártam tegnap a shortjaimat. BUX most valahogy nem követi annyira szorosan őket.
Nekem most a long és a short is kockázatos. Kivárok.
0912 határidő
buék:))
csak hogy értelmes legyen:)