már rég nem erről szó duplán szivatták a shortosokat meg longosokat idén kérdés most mi követekezik csak technikai alapon ne legyenek ezek a fantasztikus gondolatok..mert felesleges persze ez egy vélemény, nem vagyok szakértő pár száz kontival játszok heti szinten csak gondoltam beírok bár nem tudom minek tettem.
nagyon sokan nem veszik figyelembe, ez igaz,
de én is úgy látom, mint Maci, hogy az snp-re és dax-ra tapadva sokkal előbb adnak vesznek itt, mint az érzékenynek nevezhető otp-nél
viszont a lufi piac miatt a 15000 lenne korrekt szerintem :)
nekem nem az a gondom hanem az ,hogy páran réseznek ide-oda, rohadtul mindegy, ezt a lufi piacot már rég nem szabad így megközelíteni, ha mai kozmetikázott zárókat is figyeljük a hatinak már rég 20900 felett kellene lennie, ezért írtam, hogy árazzák a befktetők a decembert és figyelmen kívül hagyják a promptot ahogy tették tegnap is.
Pozi nélkül.
a köv. 5. résnek "szabályosan" 20780 körül kellene jönnie az előző 4 alapján
most kábé 100 ponttal felette van a bux
de ettől még jöhet
ha meg lesz akkor az uccsó 6. rés 21,5k környéke
valaki észrevehtné már, hogy senkit nem érdekel a negatív KT...egyáltalán nem biztos, hogy réssel nyit ahogy ma sem nyitott, ezt a rést szót is állandóan büfögik páran
itt már a decembert árazzák szakértők
Csak a hati reagál normálisan. Úgy látom lassan az otépé is lesüllyed a mol szintjére. Ugyanaz a banda.
Szerintem Csányiék megveszik az otépét maguknak a nyugdíjasok pénzéből. :)
0912 határidő
buék:))
csak hogy értelmes legyen:)