8:30am USD
Prelim GDP q/q
[Open Detail] -1.0%Refresh for Actual Release -1.4% -1.0%
[Open Chart]
Up Next 8:30am USD
Unemployment Claims
[Open Detail] 570KRefresh for Actual Release 562K 576K
nah ja. Ne ahhódj Elek most már.
Én is ugyanígy jártam, mint Te vagy Mike, csak arra gondoltam 1200 pont mínusznál, hogy majd visszakorrigál. hát nem, így 1500 pont mínuszban zártam.
R2D3: ezen a hétvégén nem számított a stop, hiába tettem ki, a nyitóban simán réssel átugrotta...
Inkább azt a jó szokást kellene alkalmaznom, hogy hétvégén, főleg hosszún zárok minden pozit. Max. kimaradok egy jobb bevételből, de semmiképpen sem fázok rá közvetlenül.
na figyeljük a 14.30-as adatokat
üdv.
egon is tevedhet ez benne van
ami nekem sem tetszik hogy pofatlan modon ugy kezeli mintha ezt mondta volna meg az elliotjaival
de nem kell tul komolyan kezelni egyik ilyet sem
legfeljebb megnezel par elemzest es ha nagyjabol mindegyik egy helyre teszi a tamasz ellenallast akkor az jo lehet
hogy a jovotol mit varnak... na azt a reszt ne olvasd el
Amin most hezitálok, hogy kell-e maradni vagy sem. Hálistennek nem az összes pénzem nem olvadt el, de úgy 45 konti igen...
Ami nagy dilemma most bennem, hogy mennyi kontival ugorjak neki... vagy ne csináljak semmit csak nézzem.. ami igazán bánt, hogy soha nem engedtem el ennyire a gyeplőt, de ez a két nap szünnep és utána ez a nyitás halálos volt erre a pozira és 19400 már a fedezti értékem az ersténél 46% alá ment, így úgy döntöttem zárom. 20 000 pontnál pedig elbuktam volna a tőzsdézésre szánt összeget. Ami most maradt a tőzsdén az 15 kontira elég, de még be tudnék tenni, csak azon gondolkozom, hogy van-e értelme...
Edig egész okosan csináltam, de ezzel a 4 napos pihivel nagyon odavágtam magam...
Olvastam korábbi beírásokat hétfőről. Egona és a többi ilyen tipusú emberről meg van a véleményem. Ezekből van egy pár, ha hibáznak rögtön nagy pofával vagy támadnak vagy a szemedbe hazudnak.
Ami a tőzsdét illeti sokkal jobban hiszek a phszichológiai tényezőkb mint a puszta technikai elemzésben (lásd egon...), de most nem érzem a hol a végső határ...így kicsit várok.
Tegnap megadtam az irányt , fiúk:)) a short bejött. Mai emelkedés esetén újabb short pozik felvétele javallott. Igazi emelkedést nem várok. Már az alkalmat keresik csak, az esésre.
0912 határidő
buék:))
csak hogy értelmes legyen:)