Snp futi 0,2 - 0,3 tizeddel jött csak lejebb (stooq-on nézem). Olyan nagy zakóra ebből nem számítok, de a shortot mindenesetre tartom. Pedig adatok előtt azért készültem a zárásra.
Elmaradnak a várttól a lakáspiaci adatok, várt felett csökkentek a termelői árak US megkezdett házépítések: 581 ezer db vs. várt: 600 ezer db, az előző adatot felfelé módosították 587 ezerre, így ahhoz mérve sem kedvező. A kiadott ép.engedélyek száma 560 ezer vs. várt 580 ezer. A termelői árak havi szinten 0,9%-kal csökkentek (várt: -0,3%), éves szinten is várt feletti a csökkenés, 6,8%-os.
ezt mar mondtam tobbszor amerikaban elo lehet ra fizetni hoyg elobb kapd meg
valami fel oraval hamarabb
komoly penzt kell erte fizetni valahol olvastam
de tudod ez nem biztos mert aki tudja az akar fel oraval elotte meg is borithatja csak hoyg megszivasson es mivel mindenki tudja hogy vannak akik elobb tudjak ezert azt hiszik szar az adat es adni kezdik
kozben aki tudja az tudja hogy jo es olcson megvesz az aljan mindent aztan felmegy
tehat ez ketelu fegyver vigyazni kell vele :)
waterloo effektus
nezz utana tortenelmi esemeny wellington gyozelme utan aszetadtak a londoni tozsdet mert valaki elobb tudta meg hogy nyertek
mindenki adni kezdte mert azt hittek veszitetetk :) az az egy meg mindent megvett olcson
talald ki ki volt :)
Mindig van aki előre tudja...Maguktól nem lesznek nyilvánosak az adatok, a lezárt borítékokba sem maguktól kúsznak bele a papírok, szóval. Már biztosan tudják páran...
ugy tunik
gyenge forgalom mellett keves darabbal kiszedegetik a stopokat minden reszvenynel plusz hatinal is
viszont olaj es eurusd is most megborult
figyeld... ez a etto egyuttallassa mindig hamarabb jelez mint ahogy snp futi tenylegesen megindulna...
0912 határidő
buék:))
csak hogy értelmes legyen:)