mindent felhuztak csak az otp-t nem...
molhoz 15 ezer darab kellett hogy ide felhuzzak...
nem tudom ez mit jelent e ez tuti nem veteli eronek a jele mert akkor siman megvette volna napkozben olcsobban
jatek
szivatas
vagy felhuzas hogy legyen honnan esnie
valamelyik
figyelj en erre csak ennyit mondok:
peldaul "nagysag rendel"
ez azt jelenti hogy onagysaga rendel mondjuk egy rendelointezetben
az amire te gondolsz azt ugy kell irni szerintem hogy nagysagrenddel....
Csak nem állom meg hogy "beleveszel az esésbe" beszólást.
Igen a forexen az a kifejezett stratégiám, hogy 4 órás charton (lezárt gyertyára) egyszerűség kedvéért beszéljünk lond trendről korekciós gyertyánál (piros) célárral beleveszek stop nélkül ill 300 pip távolságban teszek egy SL.
Negy órán belül kitör a háborű akkaor megvév a DD-től. De a céláram ennél nagyság rendel kisebb.
Ugyan mi fogódzkodó létezik mág a trenden kívül. A volatilitás (napi 150-200 pip) biztosítja a nyereséget. Elég nágy óránként ránézni a gépre.Sőt sokan ezt EA-val kereskedik.
Sok kis nyerő és ritkán, de annál nagyobb vesztő.A vesztőben lévők gondozása igényel sajnos jelenlétet. De azt csak akkor zárom, ha reménytelen a helyzet (fordult közben a trend minden idősíkon). Ée ez nyereségesen működik.Nem én találtam ki.
Bux-nál ez neheze működik mert egy K kb. 50 pont.
Bocs ha hosszú voltam.
ezekhez a napon belüli tradekhez sokszor géppuskakéz, nameg kötélideg kell.
De egyébként egy biztos, amint leírom, hyg valamit nem tartok valószínűnek (pl: oti öntésének délelőttjén fixen kijelentettem, hoyg ez a gyj-ig tuti nem esik, most mondtam hogy nem shortos a környezet, gyorsan esett 300 pontot kb:-)), az bekövetkezik.
nagyon jó gyorsjelentés lesz. nem véletlenül emelkedik az otp 3000 óta szinte korrekció nélkül.
nyitás után kiderül hogy a bennfentesek profitrealizálásba kezdenek-e vagy nem.
Persze hogy biztos. Viszont itt minden 1 pont a számodra 10x-es szorzóval működik. Longnál és shortnál is. 1 kontraktussal esetleg próbáld ki, akkor rögtön megérted. Az analititka ablakban ( ha portfoliós vagy) folyamatosan követi az aktuális értékét a készletednek.
0912 határidő
buék:))
csak hogy értelmes legyen:)