Ok. az otp-t nem ismerem, hatzni járok néha ide amikor gondolom, hogy lesznek mozgások.
A forex-en szerintem könnyebb a trendel kereskedni, és sokkal olcsóbb.
Erre mondtam, hogy a (szűk) stop a brókeroknak a legjobb. Aki 1:1 vagy annál kisseb ST-vel tud hosszútávon sikeresen kereskedni az művész, minden tiszteletem az övé.Sok stop=sok broki dij.
nem gaz
en amugy is vesztes vagyok tehat nekem nem kell magyaraznod a nyeresegedet
jo az
szoval azt akartam meg mondani hogy otpnel egesz nap fent volt a grafikon tehat nap vegen megint falnak hajotottak volna a nap soran beragadt shortosokat
de most az esest kihasznalva ok zarhattak
lehet ezert rantottak vissza olyan hamar
viszont is meg a longosok nem kerestek semmit hiszen az egesz nap fenntartott arat ami gyakorlatilag nyitastol megy nincs ami tovabb hajtsa sc hianyaban
igy lehet nap vegen adjak be ok miutan megunjak vagy nem merik tartani pentekre gyj re akarmire
Én csak a stop miatt keveredtem ide, de már megbántam, de csak leírom aztán viszlát.
Stop 10 pont, profit cél 90 pont, 50-50% valószínűség. 1x nyersz 9x veszítesz.
Stop 90 pip profit cél 10 pont 9 x nyersz 1x veszítesz. Ha a trendet felismered akkor már nem 50-50% hanem jobb az esély.
Ha nincs stoppod a volatilitás nem ellened megy.Persze lesznek vesztők, de ezt akkor zárod mikor kedvezőbb a helyzet.
te kereskedsz támasz/ellenállás stratégiával, ugye? Csak úgy a kiváncsiság kedvéért mondasz egyet-egyet. persze csak ha nem vagyok indiszkrét. (tényleg érdekel, és nem dt, hanem hosszabb távú, erősebb támasz/ellenállás)
sztem mostanában nem annyira a tényleges mértékadó össz gazdsági és pénzpiac , hanem a télen legatyásodott büfik /nagyok is/ nyomják a zsét össze- vissza .. Ezé olyan rendszertelen a tőzsde is , a forex is ... Egy ilyen válság után nem hinném , hogy közvetlen utána minden a normális mederben folytatódna, mintha mi sem történt volna .. A rendszertelenségben pontosan ez a rendszer ami normális és beleillk. El fog tartani még egy darabig , amig helyreáll a "rend"..
sziasztok!
Egy egyszerű kérdésem lenne
mennyi egy kontraktus bux?
Ellentmondásos információim vannak, az index tízszereséről és százszorosáról is hallottam már. Köszi.
az is igaz, de a dodó gyengül, a huf inkább mondom hogy erősödik, minth hogy gyengülne. Olja se esik..nem túl jó együttállás a shortnak. De ha esik nekem az csak jó. Épp elég ami már nyitva van.
0912 határidő
buék:))
csak hogy értelmes legyen:)