sajnos nem elég határozott az esés USA-ban, de bízom benne, hogy elkezdődött. Holnap kezdéskor biztos sokan megveszik az esést. OTP nagy vevőnek ennyi volt, v. csak jobb áron akart tovább vásárolni?
Köszönöm kedvességed, hasonló jókat kívánok és hozzá egészséget. Ha utóbbi megvan, nagy baj már nem lehet. A békesség és szeretet jön magától, ha rólad van szó.
Kedves Mike!
Van egy kedves ismerősöm (név nélkül).
Két évvel ezelőtt bukott a forex-en kb. 800 e dollárt (tulajdonképpen mindenét).
Most egy bankban dolgozik (29-éves)
Továbbra is tőzsdézik.
Mikor megkérdeztem tőle, hogy milyen érzés mindened elveszíteni, azt mondta , hogy nagyon rossz porsze de van két kezem, ven két lában, normálisan gondolkodom és különbem is nincs háború, van mit enni és télen is meleg helyen alszom.
Ezen elgondolkodtam és arra jutottam, hogy igaza van.
Te is gondold ezt végig. Fel a fejjel!
Bocs ha tolakodó lettem volna.
ha mar ugyis azt szeretned hogy tanuljak belole akkor mondd el hogy miert pont ez a ket szam?
mert alapvetoen abban sem moka kacagas sem jovobeni fejlodes nincs ha valaki mas mondja meg hogy mit jo csinalni
nyilvan aki erre vagyik az feliratkozik mobius listajara es nem gondolkozik
en a gondolkozos tipus szeretek lenni meg persze tanulni is szeretek uj dolgokat
ha itt nem akarod johet mailben is
a kt vegul kirugozott 400 korulire csak nem a hati ment fel hanem a buxot gyurte maga ala
titokban elarulom hogy mikor 200 korul zartam a shortot elgyengultem 2 db-bal longba fordultam mondvan egy ket szazat huznak rajta
de gyorsan kijozanodtam es 194-ert eldobtam mint a tuz es meg boldog voltam hogy annyit kaptam erte :)
0912 határidő
buék:))
csak hogy értelmes legyen:)