srcácok minek shortra mentek most hatin? a trend long, amíg meg nem változik, márpedig egyik napról a másikra nem fog, addig a long irány a nyerő
nem kifizetődő a tetők keresése amikor felfelé megyünk, és fordítva sem, eséskor az aljaktól való longolás is életveszélyes
Igen,sok jel utal már egy korrekcióra,ami akár 10%-os lehet..1 hete olvastam itt a Portfólión,hogy egy amerikai tőzsde guru eladásra szólította az S&P-s spekiket.ő 10%-ot várna lejjebb,túlárazottnak magyarázta.nekem 100K-van,egyenlőre tudom tartani a mínuszt.
IGEN,akár fordulhat is hétfőtől...
.Emlékszem,amikor 1,5 hónapja a lemenet volt,azzal magyarázták,minden túlárazott.Egész nyáron lecsorgás lesz.Aztán mi lett?
Találtam jó néhány rést a DAX-nál 5000 alatt.Szerintem sok rés van amit be kellene tölteni itt-ott.Az én visszavágásom elegendő lenne arra,ha a másfél millám redukálódna.:))
nem lepődnék meg (mivel zártam a nagy részét a kt-imnak)
ha hétfőtől nagy zuhi lenne
szvsz elég bármilyen kisebb jel rá most már
dax 5500, snp 1020, djia 9500 környékét megcsinálta
majd elkezdik nyomni ezerrel a "sz.r" hireket, ha beindul az esés (mértéke 10-15% ?, vki mondja meg)
BUX: nem töltötte vissza felfelé a rést.
hetesen sirkő doji
snp djia szintúgy
indikátorok túlvett zónában
közel lehet a csúcs
a jövő hét (talán az otipi jelentés) eldönti
sajna tegnap nálam elszakadt a madzag
20 kt-t zártam, 5 maradt
hasonló szituban mint te (nagy bukta)
de előbb-utóbb "visszavágunk" :)
Persze,NEM rád.Elnézést,ha két értelmű voltam.Nem tapasztaltam,hogy pénz centrikus lenne a brókerem Tudja,hogy úgyis kereskedem.Tanácsért folyamodom időnként hozzá.
Igen,megértettem,nem gond.A brokimmal beszéltem,ő 2 nappal ezelőtt már ide várta.Bár nemigen tudta ezt a short záró vételeket,amik feltolták az árat.Viszont lefordulnia nem könnyű,tegnap is a bux mínuszában pluszon zárt.
0912 határidő
buék:))
csak hogy értelmes legyen:)