meglepo talan de szerintem az 1 pontot tehat a veszteseget lezarni nem olyan nehez mint ami utana kovetkezik
tultenni magad rajta es ujra tiszta fejjel kereskedni
de majd belejosz..
hat ez jol hangzik :) plane hogy mobius indikatorrol mintazod
figyelj egy dolgot szerintem erts meg ebbol
nincs semmifele mobius indikator
1. vagy tenyleg jol latja de akkor viszont masbol latja jol nem abbol amiket beir ebben biztos lehetsz
2. kamu az egesz
de azert ha van idod foglalkozz vele
most megemlitenem hogy nagyot belevettek a hatiba...
lehet valaki hati longgal fedez egy kezdodo otp shortot?
igen, az a nehéz, hogy az ember gyorsan akarja visszahozni a bukót. Egy tranzakcióval mindent visszanyerni.
Belefogtam abba, amit meséltem. Minden alakzat, indikátor statisztikájának készítése a magyar piacra. Időtáv, eredményesség. Ebből készül majd a kamaz7-indikátor, aminek az ötlete a Möbius-index-ből ered.
Biztos sok idő lesz szarakodni vele, meg folyamatosan adaptálódnia kell, de remélem a végén megéri és jó jelzéseket fog adni. Felhagyok a daytrade-el és inkább 2-3 naptól 2 hónapig terjedő időtávra vennék fel pozikat.
sem kicsi sem nagy bukot nem lehet visszahozni
en ugy latom ilyenkor a helyes sorrend a kovetkezo
1. bukasi szeria megallitasa barmi aron, akar az egesz veszteseg lezarasa aran.
2. akarmilyen kis nyero de nyero osszehozasa zsebrevagasa, esetleg 1-2 nap piheno
3. sokkal kevesebb mennyiseggel kereskedes ujrakezdese, onbizalom erositese celjabol
4. par sikeres kereskedes es megnyugvas utan lehet visszaterni a szokasos kereskedesi mennyiseghez
5. hibak folyamatos elemzese meg siker eseten is (pl korai lezaras, nyero pozicio nem teljes kifuttatasa ellentetben a bukoval amiben sokaig ul az ember)
valami ilyesmi
nagy bukta volt megint az teny en most a nyugalmi allapotban kezdek lenni
par darbokkal ujra probalkozom
kis nyeroket elteszem es orulok
kozben erosen figyelek
egyelore ennyi
ja es a masik az rsi
juli kozepe ota gyakorlatilag fel van tapadva a 70-re neha folotte is
parszor mintha lentebb jonne de mar fordul is
ekkora a bika...? koltoi..
bar eretlme nincs sok mert az emelkedes ugy megy hogy folyamatosan a felso szalaghoz tapadva idonkent megtolja azt
neha teszi meg azt a szivesseget hogy kozepvonalat erint
a szalag aljat meg csak egyszer kapta meg valamikor juli vegen, ez igy nagyon megy...
tehat itt jelentos eseshez ugy velem kozepvonal - alja - megtolas lefele - majd par gyertyanyi leszankazas kene... most kurva neheznek tunik
eppen pozicio nelkul vagyok a reggeli long zaras utan
US heti friss munkanélküliek száma 550 ezer fő, 580 ezret vártak. Tartós munkanélküli segélyben részesülők száma 6,310 millióra emelkedett, várt felett. A főbb részvény határidős kontraktusok emelkedést mutatnak az adatközlést követően.
hát igen ez most a működő taktika..
csak igy a nagy buko nagyon lassan jöhet vissza, ha egyáltalán visszajön (mindig nem található el az irány)
bár nem is nőne nagyobbra
ha kilépünk ebből a sávból mekkora elmozdulást vártok?
(hüle kérdés mi?)
tudtok olyan kimutatást, hogy melyik indikátor, alakzat, formáció milyen eredményességgel ad vételi-eladási jelzéseket?
Most elkezdtem ezzel foglalkozni, mert azt olvastam valahol, hogy ez piaconként különböző lehet. Sőt, azt mondják a magyar piacra most azok a "szabályok" érvényesek, amik nyugatra régen voltak jellemzőek.
Az a bajom, hogy rengeteg indikátor, alakzat, fityfene van és ráadásul ezeket érdemes több időtávon megnézni, több instrumentumon, esetleg azt is meg lehetne vizsgálni, hogy több indikátor együttes jelzése esetén mi történt.
0912 határidő
buék:))
csak hogy értelmes legyen:)