kiváncsi vagyok a nagyok mikor állnak át shortra. Szerintem még a gyj-ket megvárják és ha már van fülesük hogyj ók lettek akor indulhat a profit taking meg a kicsi longosok kitömése......
Aztán meg jöhet a short pozik kiépítése. Kérdés hogy mikor. Sose szabad a nyájjal menni. Long már tul nagyk ockázat short meg reménytelen mert mindnek kiütnek.
egyenlőre esésre semmi jel nem utal. Most csak azért húzták fel megint 17600szintre, ha fél hármas adat rossz lenne akkor is max 400ig engedik vissza. Jó adat esetén ma is csillagos egekbe viszik még. Shortosok kiütése megy -- mig el nem vérzik nagyrészük (ők látják azállást) nem engedik vissza a piacot. Feszítik a lufit amig birják
Tegnap reggel beállítottam 17250 eladást és 16700 vételt, nap közben strand. Este látom a magasabb teljesült. Ezt ma dobtam 17400-nál viszonylag kis bukóval. Ez a tetővadászat sok pénzbe kerül. Hiszek egy egészséges korrekcióban, de nem mindegy, hogy honnan indul. Otit 4k fölé húzzák, lehet utána a mol és rg következik?
16800-on szálltam be kedden, mert szerintem hétfőn volt egy kimerülési rés, amit be is töltött, majd kedden volt egy szép fekete gyertya (ez volt számomra a megerősítés) és annak az alján szálltam be, további esésre számítva, ami nagyon nem jött be. Felfelé a 17250-es határt néztem, gondoltam, ha átlépi, akkor zárni kell, de sajnos nem zártam. Nem tudom miért. Hülyeségből. Most meg már inkább megvárom a GDP adatot, hátha szar.
A korrekció a küszöbön van. Csak azt nem tudjuk, hány ajtón kell átjönnie. lehet fájni fog látni a 17500-at, de ha fordul nap alatt lenéz 17000-re, utána 16500-ra, és ott gyűjt erőt.
Igen,de:
- amik nem biztos h úgy gondolkodnak, mint mi. K. sok mannájuk van (nyomdagép..... ), arra viszik amerre akarják. Tehát lehet h csak az én agyamban van ilyen lineáris gondolkodás, hogy ha eddig fel, akkor ennyit utána le. Elvégre lefelé is komoly korrekció nélkül ment tavaly. Az én gondolataim szerint pl. már benne kéne legyünk a korr.-ban. És hol van? Sehol.
A réses dolog meg csak normális tőzsdei kereskedésre vonatkozik sztem, ez meg most nagyon nem az. Ez spekuláció.
Most magam ellen beszélek, szánt szándékkal.
0912 határidő
buék:))
csak hogy értelmes legyen:)